Få møblene levert til ditt feriested

16. november 2018

Moments stol, spisebordHar du en feriebolig som skal møbleres i inn eller utland?

Om det er et sommerhus i Danmark eller feriebolig i Spania, vi ordner levering til ditt feriested! Vår egen Oakland-serie passer like fint i syden-villaen som på feriehytta i Sverige.

Hvorfor bruke den avslappende ferien på å finne de riktige møblene i utlandet, når du heller kan få den samme gode kvaliteten du kjenner fra Norge? Ta turen innom butikkene våre hvor du kan se, føle og sitte på møblene før du bestemmer deg. Vi hjelper deg med å møblere både inne i boligen og ute på terrassen.

Så er ferien fri til nettopp det du vil ha: ferie!

 

Cane-Line, par i daybedVi hjelper deg med å finne det riktige designet til din fritidsbolig!

Det er en utbredt kjensgjerning at hagemøbler i Syd-Europa er både dyre og dårlige. Det kan fort være tidkrevende og problematisk å finne kvalitetsmøbler i utlandet. Du snakker kanskje ikke det lokale språket, og ofte har de ikke den samme standarden man er vant til i Norge.

Da er det fort gjort å sitte igjen uten service og hjelp når et problem oppstår. Handler du av oss får du norsk kvalitetskontroll med norske garantier.

Så kan du slappe av helt uten bekymring!

 

Cane-Line, hagebordgruppe

Kjente merkenavn du kan stole på

Enten det er flotte hagemøbelgrupper fra Cane-Line eller store hjørnegrupper fra Hartman, vi leverer det du vil ha, der du vil ha det. Velg de møblene du liker i nettbutikken eller i en av butikkene våre, så ordner vi levering til ferien din starter. Du handler med et norsk firma og norske personer og kan være trygg på at du får den hjelpen du trenger selv etter ferien er over.

Lev i konstant balanse ved å ha den samme godstolen du foretrekker hjemme i Norge også ved bassengkanten i ferievillaen. Du kan sitte like godt og behagelig uansett hvor du oppholder deg.

 

Snakk med en av våre møbeleksperter for levering til ditt feriested!

Kontakt oss