NYHETER

27. juli 2020

Hagemøbelnyheter sommeren 2020

Hele året har vi hagemøbelnyheter på vei inn i butikken vår, og vi har nettopp fått inn en drøss av spennende nyheter for sommeren 2020. Disse har vi lenge gledet oss til å presentere.

Noen hagemøbelnyheter for sommeren 2020 finner du i seriene våre:

  • Phoenix
  • Modena
  • Oslo
  • Virginia
  • Ibiza
  • Chilli

Hagemøbelnyheten Phoenix – En salig blanding

Phoenix er en salig blanding, og et godt valg for deg som elsker looken til både rotting og aluminium. Serien er en av våre helt nye hagemøbelnyheter for 2020, og den er perfekt for deg som setter pris på en liten hvil mellom slagene. To av setene i sofaen har nemlig nakkeputer og er regulerbare slik at de kan legges ned i halvveis liggestilling. Her kan du ta middagsluren uten å måtte gå fra middagsbordet og resten av gjengen. Velger du Ibiza hevesenkebord til gruppa kan du stille inn høyden på bordet til enhver anledning. De varmbrune putene til sofagruppa er sydd i allværstekstilen vår Oaktekstil slik at putene kan stå ute i sofaen gjennom hele sommeren. Phoenix er altså av strålende kvalitet, og den er flott å se på. Enda bedre er den å sitte i. Kom gjerne inn i en av våre butikker for å teste den ut.

Hagemøbelnyheten "Phoenix", helt ny i 2020. Et godt valg for deg som elsker looken til både rotting og aluminium.
Phoenix hjørnegruppe med regulerbar rygg og nakkestøtter.

Modena – Der det er hjerterom, er det husrom

«Der det er hjerterom, er det husrom» sies det, og det er helt sant. En får som regel plass til mange så lenge det er folk en er glad i. Men det er jo fantastisk å kunne tilby dem en er glad i en god plass å sitte slik at de kan senke skuldrene og føle seg verdsatt. Med Modena hagegruppe kan du virkelig ha hjerterom for mange og åpne dørene på vidt gap uten å bekymre deg for at gjestene ikke sitter godt. Dette er en genial sofagruppe for deg som elsker å inkludere og invitere hjem. Den er også genial for deg som elsker å flate ordentlig ut helt alene, eller sammen med de aller nærmeste uten å måtte sitte trangt. Sofagruppa kan enkelt omrokkeres og flyttes på ettersom den består av moduler.

Nytt for Modena i år er at den kommer i flat rotting i den stilige fargen «Grafitt». Putene kommer i en lun «Lingrå» farge. Fargene er en fryd for øyet, og i kombinasjon med størrelsen og romsligheten er dette en gruppe som innbyr til alt fra avslapping og gode samtaler med de nærmeste til selskap og fest med hele vennegjengen.

Hjørnegruppen "Modena" i fargenyhetene "Grafitt" med "Lingrå" puter. Fargene er en fryd for øyet.
Modena hjørnegruppe i fargen «Grafitt» med «Lingrå» puter. For deg som elsker å inkludere og invitere, eller for deg som elsker å flate ordentlig ut alene eller med de nærmeste uten å sitte trangt.

Oslo – Et kunststykke av et møbel

I Osloserien lanserer vi nå flotte nyheter i en helt særegen, rå kolonistil. I denne serien kan du få kjøpt loungegruppe, hvilestolsett og spisestoler. Oslo er kanskje spesielt for deg som er en kreativ sjel og liker det som er litt utenom det vanlige. Her får du møbler som er lette og luftige i uttrykket med en lun og fin «Antikkbrun» farge. Fargen i seg selv er et kunststykke, og denne er spesielt utviklet av Helge Eikeland. Kombinasjonen av den spesialutviklede rottingen og innslagene av koksgrå aluminium i detaljene gjør at denne modellen er både moderne og særegen. Osloserien er et kunststykke av et møbel.

Hagemøbelnyheten "Oslo" i lune, fine farger. Et kunststykke av et møbel.
Oslo loungegruppe i nydelige farger. Osloserien er et kunststykke av et møbel.

Virginia – En soleklar favoritt

Virginia er en soleklar favoritt blant kundene våre. Her får du et fint, klassisk design, god sittekomfort og god kvalitet til en super pris. Savner du en plass hvor du kan lufte hodet litt? Da anbefaler vi deg et Virginia hvilestolsett. Hvilestolene skaper en utendørsplass hvor du kan sitte ned og puste inn frisk luft, samtidig som du kan få luftet tankene ved å sitte ned sammen med en av dine kjære og ha gode samtaler om livet og det som rører seg. I disse hvilestolene er det fare for at en blir sittende i timevis.

Nytt ved Virginia hvilestolsettene i år er at rottingen kommer i fargen «Grafitt», og putene i fargen «Lingrå».

Virginia hvilestolsett i nyheten "Grafitt" med "Lingrå" puter. En soleklar favoritt blant kundene våre.
Virginia hvilestolsett i fargen «Grafitt» med «Lingrå» puter. En soleklar favoritt blant kundene våre.

Ibiza – Gammel slager i ny drakt

Ibiza er en av våre bestselgere, og det er en glede for oss å lansere denne gamle slageren i ny drakt. Dette er en serie for deg som ønsker alt i ett. Her får du møbler av moderne design som er meget komfortable, og i tillegg vedlikeholdsfrie! Dette er en av våre flotte hagemøbelnyheter for sommeren 2020.

Putene er laget i allværstekstilen vår Oaktekstil, og de kan dermed stå ute gjennom hele sommeren. Serien er midt i blinken for deg som nyter lange sommerdager og ferie uten store planer, men også for deg som er travel og alltid har noe på agendaen. Flekker og søl er enkelt å tørke bort, og du slipper å bruke tid og krefter på å stadig drasse sofaputene med deg inn og ut. Møblene er alltid klare til bruk, og tar godt imot deg uavhengig av hvor mye pleie du gir dem i gjengjeld.

Nytt ved Ibiza i år er fargene. Rammefargen kommer i den populære fargen «Koksgrå», mens putene kommer i fargen «Skyggegrå» og en deilig «Varmbrun» farge. I tillegg er Ibiza hevesenkebordet nå større enn det noensinne har vært. Dette har en flott tegltopp av flis som er vedlikeholdsfri og utrolig lett å rengjøre. Bordet er meget stabilt, og høyden kan enkelt justeres til enhver anledning. Mer lettvint blir det ikke!

En av våre bestselgere, Ibiza. Gammel slager i ny drakt. Varmbrun og koksgrå farge.
Ibiza 3+1+1 i varmbrun farge med koksgrå ramme. Gammel slager i ny drakt.

Chilli – Trendy og moteriktig

Chilli er en av våre mest solgte serier, og den er moderne, trendy og moteriktig. Det som er veldig praktisk med denne serien er at den består av moduler, og du kan bygge den og tilpasse den etter dine behov. Dermed kan den passe alt fra studentleiligheters balkonger, til store hager med mye plass. I tillegg har Chilli svært praktiske festeanordninger til putene, som gjør at de holder seg på plass til tross for vind. Du slipper å dra på leting etter dem før du kan sette deg ned og nyte den nykokte kaffekoppen du har i hånda. Putene kommer i Olefintekstil som tåler mye sol, vær og vind. De blir våte, men tåler vann så lenge de får tørke. Prisen på Chilli er veldig rimelig, og dette kan være et godt kjøp for deg eller dere som er nyetablerte, eller for deg som er student og lever på studentbudsjett.

Nytt i år er at rammefargen i denne serien kommer i en trendy, kul grønnfarge. Dette er en av våre hagemøbelnyheter som er midt i blinken for deg som er lei av klassiske hagemøbler i svart og grått, og heller ønsker noe trendy og spennende.

Hagemøbelnyheten "Chilli" med praktiske festeanordninger til putene
Chili midtmodul med grønn rammefarge og skyggegrå Olefinputer.

 

Velkommen inn i en av våre butikker