Allværsputer – Putene for norsk sommer

19. juni 2019

 

Skreddersydde puter til norsk sommer

Norsk sommer kan som kjent by på svært varierende vær. På en og samme dag kan været gjerne skifte mellom sol, regn, kraftige vindkast og varierende temperaturer, og vi kan ofte få oppleve både høst, sommer og vår i løpet av sommersesongen. Noe av det mest tungvinne med dette er å måtte ta inn og ut hagemøbelputene, og løpe rundt og samle dem sammen når de blåser av gårde. Du kjenner det kanskje igjen? Dette problemet forstår vi veldig godt, og derfor har vi rett og slett løst det for deg! Vi har utviklet skreddersydde puter til norsk sommer!

Sjekk ut sortimentet vårt

Hos oss finner du et bredt utvalg av hagemøbler med komfortable og slitesterke puter som tåler øs pøs regnvær, og som er tørre igjen etter kort tid. Vi har både solsenger, spisegrupper, loungegrupper, hvilestoler, hagesofaer og mye mer med disse flotte putene. Her kan du finne alt du trenger til uteplassen din! De finurlige putene har et spesielt skum og et ytterstoff som gjør at vannet enten renner tvers gjennom puten, eller at det dreneres rundt selve skummet inni puten. Dette gjør at putene tørker fort, slik at du kan nyte sola når den titter frem bak regnskyene!

I tillegg har en del av putene i hagemøblene våre en vindlås. Denne vindlåsen er en stropp som er sydd bakpå putene, slik at du kan feste putene fast på hagemøbelrammene. På den måten holder putene seg på plass i kraftig vind. Dette gir putene den siste, ekstra funksjonen som gjør at det er de skreddersydde putene for norsk sommer! Med denne revolusjonen innen hagemøbelputer, har vi fått ytterligere rom for en avslappende og god sommerferie. Se etter hagemøbler med allværsputer i OakTekstil når du kjøper hagemøbler hos oss, så får du en litt mer avslappende sommersesong med god tid til å nyte ferieukene.

NB! Putene av OakTekstil er ikke vanntette, men de er drenerende. De vil derfor bli våte av regn, men regnet drenerer gjennom slik at de er tørre igjen etter kort tid.

Vi hjelper deg gjerne!

Visste du at vi har Norges største utvalg av hagemøbler? Vi gir deg også 5 års garanti på alle våre hagemøbler i aluminium og kunstrotting. Så her kan du være trygg på at du får hagemøbler av høy kvalitet som holder seg fine over lang tid. Ta gjerne turen innom en av våre butikker for å teste de flotte allværsputene. Dersom du ikke har mulighet til det, kan du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Der står våre hagemøbeleksperter klare for å hjelpe deg med det du lurer på.