BOOK ET DIGITALT MØTE MED OSS

16. mars 2021

 

Vi hjelper deg i denne krevende tiden!

Dette er en svært krevende tid for oss alle. Økt smitte og strengere tiltak i store deler av landet gjør at vi ikke kan fortsette som vanlig. Men, vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg i denne krevende tiden! Vi holder derfor hjulene igang, og tar alle forhåndsregler for å verne om helsen og sikkerheten til våre ansatte og kunder. Selv om vi er nødt til å holde stengt i mange av butikkene, ønsker vi å være tilgjengelige for deg. Derfor vil vi nå tilby deg digitale møter med oss!

 

En digital shoppingoplevelse

Vi gir deg muligheten til å booke et digitalt møte med oss. På denne måten kan du handle og få omvisninger i din favorittbutikk, selv om vi ikke kan møtes fysisk. Samtidig kan du få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kanskje du ønsker inspirasjon til hjemmet? Eller ønsker du kanskje inspirasjon og hjelp til å gjøre klar uteplassen? Da står våre eksperter klare til å gi deg en digital shoppingopplevelse og den hjelpen du trenger! Dette er et lavterskeltilbud, og det er selvfølgelig gratis å booke et digitalt møte med oss.

 

Personlig shopping

Dette er en enestående mulighet for deg til å få en personlig shoppingopplevelse. Det som er så greit med dette, er at du enkelt kan vise oss hjemmet ditt eller uteplassen som du ønsker noe nytt til. På denne måten kan vi enklere hjelpe deg å finne de beste løsningene. Samtidig kan du få se sortimentet vårt og våre beste tips på en nærmere måte enn i nettbutikken.

 

 

Få varene levert helt hjem

Vi leverer varene helt hjem til døra di, slik at du slipper å dra ut for å hente dem. På denne måten minimerer vi kontaktpunkter, og begrenser smitten. Dermed kan du bestille hjemme fra sofaen, og få varene levert raskt, trygt og enkelt på døra. Lagerførte varer leverer vi så fort som mulig, og forsøker å få dem levert utenfor døren din i løpet av 1-3 virkedager. Enklere enn dette blir det ikke!

 

Book en digital shoppingopplevelse her:

Ta kontakt med oss via kundeservice for å booke en digital shoppingopplevelse i din favoritt Oaklandbutikk. Vi er tilgjengelige på chat, telefon, mail, Facebook og kontaktskjema. Du kan også ringe direkte til din favorittavdeling og booke en time. Selvfølgelig uten kostnader! Vi gleder oss til å høre fra deg, og ser frem til å hjelpe deg med det du lurer på.

Telefon: 926 49 800

Mail: kundeservice@oakland.no