HAGEMØBELSESONGEN 2020 – SÅ LANGT

7. juli 2020

 

Fra full stopp til full fart

Hagemøbelsesongen 2020 har så langt tatt helt av. Det som tidlig i mars så ut til å bli en bråbrems for oss i Oakland viste seg snarere å bli det motsatte, og vi gikk fort fra permitteringer og full stopp til full fart.

Krevende tid

Coronatiden har vært krevende, og vi har alle måttet forholde oss til en helt ny hverdag. Som hagemøbelspesialist har vi opplevd utfordringer knyttet til leveranser og transport, og kommunikasjonen med leverandørene våre i Kina har vært mer krevende enn tidligere. Til tross for utfordringene knyttet til situasjonen kan vi stolt si at hagemøbelsesongen 2020 har vært fantastisk for oss i Oakland. Vi har moderne hagemøbler med allværsputer som viser seg å være utrolig populære. Farge- og tekstilvalg har aldri slått så godt an før, og fargen «Varmbrun» har vært en enorm suksess. Etterspørselen etter Vendela hevesenkebord er så stor at vi nesten ikke får tak i nok. I tillegg ser vi en tendens til at kunder setter stadig mer pris på å kjøpe kvalitet.

 

Oakland har tatt markedet med storm

I år har vært året Oakland virkelig har slått gjennom og tatt markedet med storm. Vi har hatt en ekstrem vekst og enormt mange fornøyde kunder. Hagen er gjerne plassen hvor du kan legge beina høyt, kjenne den deilige duften av nyklippet gress, nyte en fersk kopp kaffe, og koble av alt stress. Da er det fantastisk å kunne slå seg ned i våre hagemøbler som er både moderne og komfortable. «Hjemmesommeren» 2020 er den perfekte sommeren for samlingspunkter i hagen med de nærmeste, og vi gleder oss over at hagemøblene våre bidrar til at kundene nyter lange, gode sommerdager sammen i disse tider.