MANDALS STØRSTE MØBELBUTIKK

4. november 2022

OAKLAND

-MØBELFAVORITTER OG HAGEMØBLER HELE ÅRET

Velkommen til en hyggelig handel på møbelbutikken vår i Mandal. På Doneheia har vi både butikk og lager, slik at du kan få de fleste varene med deg hjem, med en gang. I butikken har vi nydelige utstillinger av både møbler, hagemøbler og interiør. Her kan du få erfaren hjelp og rådgivning for å finne de møblene som passer deg og ditt behov. Butikken har et enormt utvalg og hjelper også bedriftskunder.

Oakland startet som en hagemøbelbutikk som vokste raskt til å bli Norges største. Nå har vi også lansert egen møbelkolleksjon, Eikeland, som har hatt en enorm suksess. Oakland butikkene våre har nå et bredt utvalg møbler, interiør og hagemøbler, hele året. Vi er en moderne bedrift som har stor fokus på å ligge langt fremme både med tanke på drift, markedsføring og produkt. Vi sender ikke ut reklame på papir og drifter en av Norges største nettbutikker, hvor vi markedsfører oss digitalt. Vi jobber kontinuerlig med optimalisering og forbedring med tanke på miljø, bærekraft og utvikling.

Oakland har sine røtter i Mandal, hvor både hovedkontoret og hovedlageret ligger i samme bygget som butikken på Doneheia 109. Her finner du de beste møblene til den rimeligste prisen. Vi har et enormt utvalg møbler til både inne og uterommet. Gründer Helge Eikeland etablerte seg i Mandal og har blitt her siden. Han ønsket derfor også å etablere den første butikken nettopp her i Mandal.

 

lys asbo sofa

 

GRÜNDER HELGE EIKELAND

Helge Eikeland har skapt Oakland og bygd opp hagemøbelmerkevaren til det den er i dag. Vi har hatt en eventyrlig vekst og ekspandert selv til tross for pandemier, transportkriser og nedgangstider. Han har over 20 års erfaring som produktutvikler i bransjen og drives av å skape de beste møblene til  den rimeligste prisen. Kvalitet, funksjon, bærekraft og varighet skal harmonere med trender og design.

 

DESIGNERENS VISJON FOR OAKLAND BUTIKKENE

Mannen bak møbelkolleksjonene, Morten Eikeland har store visjoner for Eikeland møbler merkevaren. Han har lang fartstid i bransjen og har vært med i Oakland familien helt fra oppstartsfasen. Han er lidenskapelig opptatt av nordisk design, trender og nyskapning. Håndverk, kvalitet og bærekraft blir nøye studert og tatt hensyn til når kolleksjonene lages. Det ligger mye tanke og planlegging bak kolleksjonene og han har en helt særegen teft for det nyeste nye.

 

tioko sovesofa

VELKOMMEN TIL VÅR NYE BUTIKKSJEF

Butikken i Mandal har fått ny butikksjef som selv er oppvokst i Mandal. Merete har store visjoner for butikken og lang erfaring som vi har stor tro på at vil løfte butikken til nye høyder. Hun er utdannet interiørdesigner og har over 12 års erfaring fra konsulentarbeid fra blandt annet Ikea og Montèr. I sine tidligere roller har hun vært helt rå på trender, farger og interiørrådgivning.

 

henrik uttrekksbord hvitoljet eikefiner

OAKLAND INTERIØRTRENDER 2022

Skinn, naturmaterialer og tekstiler med strukturer som gir iøynefallende elementer i rommet, preger trendbildet i høst. God komfort og kvalitet er viktig, kombinert med spennende tekstiler og design. Organiske former og farger inspirert av naturen gir en rolig og behagelig atmosfære. Flerfunksjonelle møbler som kan flyttes og brukes på forskjellige måter, gir både forandringsmuligheter og funksjon.

 

eikeland møbler