OAKLAND MØBLER OSLO

11. november 2022

Våren 2020 åpnet Oakland Møbler en ny avdeling i Bærum med stor suksess. Butikken holder til i fine lokaler på Grini Næringsplass, med nydelige utstillinger av både møbler, hagemøbler og interiør. Her kan du få erfaren hjelp og rådgivning for å finne de møblene som passer deg og ditt behov.

OAKLAND

-MØBELFAVORITTER OG HAGEMØBLER HELE ÅRET

Oakland startet som en hagemøbelbutikk som vokste raskt til å bli Norges største. Nå har vi også lansert egen møbelkolleksjon, Eikeland, som har hatt en enorm suksess. Oakland butikkene våre har nå et bredt utvalg møbler, interiør og hagemøbler, hele året. Vi er en moderne bedrift som har stor fokus på å ligge langt fremme både med tanke på drift, markedsføring og produkt. Vi sender ikke ut reklame på papir og drifter en av Norges største nettbutikker, hvor vi markedsfører oss digitalt. Vi jobber kontinuerlig med optimalisering og forbedring med tanke på miljø, bærekraft og utvikling.

 

lys asbo sofa

GRÜNDER HELGE EIKELAND

Helge Eikeland har skapt Oakland og bygd opp hagemøbelmerkevaren til det den er i dag. Vi har hatt en eventyrlig vekst og ekspandert selv til tross for pandemier, transportkriser og nedgangstider. Han har over 20 års erfaring som produktutvikler i bransjen og drives av å skape de beste møblene til  den rimeligste prisen. Kvalitet, funksjon, bærekraft og varighet skal harmonere med trender og design.

 

Helge Eikeland

DESIGNERENS VISJON FOR OAKLAND BUTIKKENE

Mannen bak møbelkolleksjonene, Morten Eikeland har store visjoner for Eikeland møbler merkevaren. Han har lang fartstid i bransjen og har vært med i Oakland familien helt fra oppstartsfasen. Han er lidenskapelig opptatt av nordisk design, trender og nyskapning. Håndverk, kvalitet og bærekraft blir nøye studert og tatt hensyn til når kolleksjonene lages. Det ligger mye tanke og planlegging bak kolleksjonene og han har en helt særegen teft for det nyeste nye.

 

tioko sovesofa

BUTIKKSJEF MED ENORM BRANSJEKUNNSKAP

Butikksjefen vår Sven i Bærum, har vært med helt siden oppstarten av Oakland og har jobbet i butikkene våre både i Kristiansand og Mandal. Han har vært med på den fantastiske veksten og flyttet til Bærum for å drive den nye butikken i 2020. Han har en enorm produktkompetanse og lang bransjeerfaring som kommer kundene til gode. Han er helt rå på kundeveiledning og service.

 

OAKLAND INTERIØRTRENDER 2022

Skinn, naturmaterialer og tekstiler med strukturer som gir iøynefallende elementer i rommet, preger trendbildet i høst. God komfort og kvalitet er viktig, kombinert med spennende tekstiler og design. Organiske former og farger inspirert av naturen gir en rolig og behagelig atmosfære. Flerfunksjonelle møbler som kan flyttes og brukes på forskjellige måter, gir både forandringsmuligheter og funksjon.

 

eikeland møbler