EIKELAND MØBLER

1. desember 2022

 

Eikeland Møbler er Oaklands egen merkevare som ikke finnes i andre møbelforretninger. Disse møblene er designet i samarbeid med markedets beste produktutviklere. Møblene blir produsert med tanke på kvalitet, trender og bærekraft. Vårt mål er å ligge lengst fremme i både trender, produksjon og forretningsmodell. Ved å bruke de beste fabrikkene, produserer vi møbler av høy kvalitet, uten fordyrende mellomledd, til markedets beste priser.

Fra ide til produkt

Vår produktutvikler Morten Eikeland har en helt særegen teft for det nyeste nye. Han er lidenskapelig opptatt av nordisk design, trender og nyskapning. Det ligger mye tanke og planlegging bak enhver kolleksjon. Bærekraft, kvalitet og design skal harmonere og skape møbler som passer for fremtiden.

 

tioko sovesofa

De nye Eikeland kolleksjonene

Kolleksjonene er laget for å skape et bredt utvalg, både i stiler, pris og funksjon. Alle skal ha råd til god design og finne en stil som passer hjemmet. I våre kolleksjoner finnes alt fra daybed og modulsofa til skjenker og skap.

IRIS

Iris er en kolleksjon med svingstoler og puffer i forskjellige tekstiler og farger. Designet er råkult og skaper et iøynefallende element i rommet og passer påerfekt som et statement møbel som skaper en kontrast til øvrig interiør.

MUDO

Modulsofa i trendtekstilet Boucle. Boucle tekstilet er laget av løkker i ulike lengder som skaper en struktur og tykkelse på stoffet. Tekstilet har blitt meget populært og er mykt og godt å sitte i. Sofaen har et minimalistisk design med runde former som fryder øyet. Modulene kan kombineres på utallige måter, slik at du kan skreddersy din egen sofakrok.

MAGNUS

Skap, skjenker og sofabord i minimalistisk stil med rette linjer og svarte stålrammer som røffer opp designet. Serien passer inn i forskjellige moderne interiørstiler og kommer i lys og svart eikefiner.

ASBO

Møblene har en stram ramme med rette linjer og sorte, smale ben som kommer i kontrast til de myke putene i sete og rygg som har en helt nydelig sittekomfort. Dette er en skikkelig kosesofa med et tekstil som er mykt og har masse spennende struktur.

TINDE

En redesignet hvilsestol og sofafavoritt. Denne gode gamle lounge klassikeren tar oss med tilbake i tid og setter et særpreg på interiøret. Den skaper det lille ekstra med sitt retro design og tilfører noe nytt i dagens trender. Denne serien er genial å kombinere med både ny og gammel stil, her er det bare å leke seg med trender, farger og stiler.

OSKAR

Møblene våre fra serien Oskar har et svært moderne og eksklusivt uttrykk med et elegant design. Møblene har fine, rette linjer, og er et godt valg for deg som er glad i å følge trenden og samtidig ha et eksklusivt uttrykk. Noe av det som er genialt med møbelserien Oskar, er at den kommer i mange forskjellige varianter. Du kan blant annet kjøpe serien som modulgruppe, dermed kan du bygge en sofagruppe som passer perfekt til din stue.

RIKKE

Den perfekte sofaen for deg som ønsker et spennende element i rommet som spriter opp interiøret. Denne sofaen har en særegen stil med elegante linjer. Rygg og armlener går i ett og ryggen har sømdetaljer som skaper et spennende design. Sofaene kommer i et nydelig velourtekstil med kraftige farger som krever oppmerksomheten din.

PATRICK

Patrick serien har sofaer og stoler i råkult design med svart stålramme som røffer opp designet. Stålrammen er synlig både i rygg og armlener. Disse detaljene gir en industriell og trendy stil som samtidig mykes opp av de kantløse putene med smakfulle sømmer i midten. De myke putene har en fantastisk sittekomfort.

NARVE

Møbelserien vår Narve er en kundefavoritt. I denne serien finner du både sofaer, sjeselonger, daybed og tilbehør til en rimelig pris. Her får du mye for pengene når det kommer til både komfort, design og kvalitet. 

TIOKO

En sovesofa med nydelig design og fantastisk komfort. Sofaen har stramme linjer og er trukket i et nydelig tekstil. Tekstilet har en struktur og er utrolig mykt å kjenne på. Rammen i svart stål, gir stilfulle detaljer på armlenene. Sovesofaen kommer med en tykk madrass som oppbevares og ligger skjult inni rammen. Når sofaen gjøres om til en deilig seng, vippes setene enkelt ut og madrassen legges på.

LEPUFF

Ekstra sitteplass med puffer i kult design. Disse puffene kan brukes til pynt i entreen eller som ekstra sitteplass i stuen, loftstuen eller soverommet. Puffene finnes i forskjellige farger og tekstil. Puffene gjør interiøret lekent og spennende. De passer perfekt både hjemme og på hytten.

MAGNI

Magni møblene har en fantastisk sittekomfort med myke puter og tekstiler du kan synke ned i. Stolen i denne serien er helt fantastisk, den er stor og rommer flere, det er den perfekte kosestolen. I denne serien får du 2 seter, 3seter, 5 seter, hjørnesofa, sjeselong, divan og stol. I tillegg kan du kjøpe tilbehør som nakkestøtte og fotpall.  Alt du trenger for å fullføre Magni stilen i hjemmet ditt. Det minimalistiske og myke designet passer i alle stiler og i ethvert hjem.

AMALIE

Møbelserien Amalie er en utrolig stilig serie med møbler av tøft, nordisk design. Her får du stilige møbler som kan pryde stuen din med et element av luksus og stil. Møblene er av svært god kvalitet, og vil holde seg fine over lang tid. Amalie er designet for å smelte inn i forskjellige stiler, og dermed er denne møbelserien et allsidig og populært valg. På toppen av dette er møblene utrolig komfortable ettersom de har ekstra tykke puter og høy rygg.

SPISEMØBLER

Spiseplassen er en av de plassene vi bruker mest tid sammen både i hverdagen og i selskap. Det er her de gode minnene både deles og skapes. Dermed er det gøy å ha spisemøbler som ser fine ut og har god komfort. Vi har derfor designet og produsert våre egne «Eikeland» spisemøbler for å gi deg nettopp dette. Her finner du uttrekksbord, runde, firkantede og ovale spisebord.

STUEMØBLER

Stua er et av husets viktigste oppholdsrom. Det er her vi nyter alenetid eller tid med de nærmeste etter en lang dag og har sosiale sammenkomster med familie og venner. Atmosfære og trivsel er viktig for å kunne nyte komforten av sitt eget hjem. Eikeland stuemøbler har bord, spisebord, vitrineskap og skjenker som setter den rette stemningen i ditt drømmehjem.