ENDELIG ER DE HER, SJEKK UT VÅRE NYE HVILESTOLER!

13. november 2020

 

NYE, STILIGE HVILESTOLER AV FLOTT DESIGN

Hold dere fast, her kommer en av årets spennende nyheter – vi har fått inn kjempeflotte hvilestoler! Hvilestolene våre fra Hjort Knudsen er utrolig stilige, og de har kjempemange gode funksjoner. Sittekomforten er helt fantastisk, og på toppen av dette har de også et kjempefint design som passer inn i alle hjem. Designet er dansk, og passer absolutt inn i dagens trend og stil. Dersom du er på leting etter en ny hvilestol til hjemmet, trenger du ikke å lete lenger. Dette er lenestolen som oppfyller alle kriterier, og gir deg den ultimate sittekomforten, det fineste designet og den beste kvaliteten. Alt i en stol! Bedre enn dette blir det ikke.

 

ELEKTRISKE OG MANUELLE HVILESTOLER AV FINT DESIGN

Hvilestolene fra Hjort Knudsen har et utrolig fint design, og disse lenestolene passer kjempefint inn både foran TV-en eller ved siden av peisen. Uansett om du er en ivrig fotballfan som elsker å lene deg godt tilbake mens favorittlaget spiller finalekampen, eller om du aldri kan få nok av bøker, en god kopp te og fyr i peisen, så er en hvilestol fra Hjort Knudsen midt i blinken for deg. Kjøp deg en hvilestol, så får du deg er fristed hvor stress og bekymringer må vike, og freden og roen kan få lov til å senke seg. Når vi lever med så høyt tempo og har uendelige lange lister med ting som må gjøres, er det kjempeviktig at vi unner oss selv å slappe av innimellom. Da er det nydelig å kunne synke ordentlig godt ned i en utrolig komfortabel recliner og puste ut.

I tillegg til å være utrolig stilige og smakfulle, har hvilestolene utrolig mange gode funksjoner. De har både svingfunksjon og vippefunksjon, og du kan lene dem godt tilbake. I tillegg kan du også få dem enten som elektriske eller manuelle hvilestoler. Se disse videosnuttene av hvordan du enkelt kan justere den elektriske recliner lenestolen ved å holde inne en knapp.

HØY KVALITET

Optimalisering av produkter er alltid en høy prioritet hos Hjort Knudsen, og bedriften jobber alltid for å oppnå best mulig kvalitet for best mulig pris. Hver hvilestol har gått gjennom kvalitetssjekker som har høye standarder. Leverandøren er virkelig en ekspert på møbelstoff, og tekstilene på hvilestolene holder seg fine over lang tid. Alle tekstilene har høy slitestyrke og høy motstandsdyktighet mot nupping og falming. Skinnstolene er laget av høykvalitets semi-hud som er en av de fineste skinntypene en får på skinnmøbler. Reclinerene er altså av svært høy kvalitet, og du får mye for pengene i disse lenestolene.

 

VI HAR VALGT OSS UT VÅRE FAVORITTER, OG ER STORFORNØYDE!
HVA SYNES DU? FINN DIN FAVORITT!

VI HJELPER DEG!

Det er en glede for oss å lansere disse fantastiske hvilestolene fra Hjort Knudsen. Lenestoler av høy kvalitet og et så stilig design tror vi vil slå svært godt an! Ta kontakt med en av våre butikker, eller henvend deg til kundeservice dersom du ikke finner det du leter etter. Vi står klare for å hjelpe deg, og vi vil gjerne vise deg de ulike mulighetene og alternativene. Du er hjertelig velkommen innom en av butikkene våre for å prøvesitte også!