Hos oss er Camping det samme som "Glamping".

LaFuma er alltid litt ekstra..

6. mars 2018

Det finnes et nytt ord alle Nordmenn skal lære seg i 2018 – «Glamping»! Du har kanskje hørt om det før? Hele poenget er at camping ikke trenger å være fuktige telt og slappe campingstoler. Du må ikke spise turmaten på skogbunn eller få sandstranda i frokosten, og det er absolutt ikke nødvendig å våkne stiv og støl etter en natt på camping. Det finnes bedre og mer komfortable løsninger som gir deg litt luksus og følelse av glamour når du er på camping.. Fikk du med deg den? Glamour og Camping? – Nettopp! Det er akkurat det vi snakker om – Glamping!

Vi hos Oakland Home tror at du og vi er lei av elendig kvalitet på campingutstyr, grill, stoler, bord og komfortdetaljer. Vi vil ha god kvalitet på det vi bruker så mye krefter på å ta med oss ut i naturen vi er så glade i.. Da vil vi jo ta det med oss hjem igjen? Passe på det, gi hvilestolen et navn, bruke grillen på terrassen hjemme også fordi vi synes den lager god mat og generelt sette større pris på det vi tar med oss på tur? Det er fornuftig synes vi. Se nøye på produktene fra Franske LaFuma, de vet nøyaktig hva vi snakker om. Alle produktene er dessuten utviklet med ett mål for øyet – best kvalitet og enkel transport. Vi garanterer at dette er hvilestoler du setter navn på og blir venn med. Ta en titt og se om ikke det kanskje er et håp for litt komfortabel glamping for deg også?

Se litt ekstra nøye på dette

-18%

Transabed Foldestol

1 790,-
Transabed Solstol fra Lafuma - for total avslapning!
Se mer
-19%

Anytime BIG Sammenlegbart bord139x79 cm

5 190,-
Lett, kompakt og komfort. Det kjennetegner Anytime serien til Lafuma. Både bordene og stolene er praktiske å oppbevare, lette å...
Se mer
-18%

Transabed Solstol Hedona

3 090,-
Transabed solstol fra Lafuma - for total avslapning! Dette er en polstret variant (bilde avviker)
Se mer
-28%

Cocoon Lounge stol Taupe

4 290,-
Cocoon Lounge Chair fra Lafuma - uimotståelig komfort!
Se mer
-16%

Evolution Recliner

3 090,-
Evolution Recliner fra Lafuma - den ultimate solstol! Når du legger deg tilbake i denne, får du følelsen av å...
Se mer
-16%

Evolution Hedona Recliner

3 790,-
Evolution Recliner fra Lafuma - den ultimate solstol! Når du legger deg tilbake i denne, får du følelsen av å...
Se mer