HØSTENS INTERIØRTRENDER 2022

25. august 2022

Møbelfavorittene

Vi elsker skinn, naturmaterialer og tekstiler med strukturer som gir iøynefallende elementer i rommet. God komfort og kvalitet er viktig, kombinert med spennende tekstiler og design. Organiske former og farger inspirert av naturen gir en rolig og behagelig atmosfære. Flerfunksjonelle møbler som kan flyttes og brukes på forskjellige måter, gir både forandringsmuligheter og funksjon.

Teak i nydelig design

Teak er et «må ha» både i hagen og inne i huset. Møbler i naturmaterialer trender for tiden og de nye designene fryder. Møblene passer like godt inne som ute og gir interiøret en lun og behagelig atmosfære. Treet kommer fra godkjente plantasjer for å sikre miljøet vårt. Teak inneholder mye olje og passer derfor veldig godt som utemøbler. Teak skaper myke kontraster til interiøret.

 

Bærekraftig Bambus Kompositt

Bambus er et bærekraftig materiale som sjeldent trenger å plantes på nytt etter høsting. I tillegg er det et særdeles sterkt materiale som egner seg ypperlig på hagemøbler. Vårt bambusmateriale er bearbeidet og herdet, slik at det holder seg like fint uten vedlikehold! Det fører også til at vi bruker mindre av råvaren og sluttproduktet har en lengre levetid. Treverk er en fin måte gjøre uteområdet lunt, koselig og innbydende. Vi har valgt å kombinere bambus med kraftig aluminiumsramme i sort, for å få et stramt og stilrent uttrykk som kommer i kontrast til det gyldne treverket.

Boucle Årets trendtekstil

Mykt og loddent! Det nye på møbelfronten er det unike tekstilet Boucle. Dette er et tekstil med mye struktur og dybde. Stoffet er bygd opp av løkker i ulike størrelser som skaper spill i stoffet og gir et råstilig preg på stolene og sofaene våre. Boucle er litt roligere enn Teddy tekstilet og begge disse tekstilene er våre favoritter i år!

Retrostolen i nye drakter

Den redesignet favoritten Tinde stolen, har fått nye farger og tekstiler. Teddy tekstilet troner fortsatt høyt innen møbelverdenen. Nå kommer den også i nye spreke farger som liver opp interiøret og skaper det lille ekstra som fanger øyet når du kommer inn i rommet. Nordisk design er nøkkelordet for de nye kolleksjonene med inspirasjon hentet fra naturen med organiske former, eik, grønne planter og funksjonelle løsninger.

Hagemøblene alle vil ha

Våre bestselgende favoritter til uterommet har kvaliteter, design og funksjoner som forenkler hverdagen. Allværstekstilet gjør at du slipper å ta inn putene og den lette, men sterke aluminiumsrammen er vedlikeholdsfri og enkel å flytte. Hagemøbler med teakdetaljer som luner opp uterommet er en stor hit.

Høstens Interiør

Puter og tekstiler i luftig lin. Skap myke kontraster med naturmaterialer og organiske former som gir en lun atmosfære. Ta gjerne naturen inn med grønne planter andre vekster som setter farge på interiøret. Kombiner gjerne med treverk som teak og bambus.

teak stol
kunstig plante
linpute
lykt i flettet tremateriale
lampe
mudo modulsofa i beige