HØSTKOS PÅ HYTTA

5. september 2022

Hagemøbler i aluminium til hytten. Bord og to stoler

Skap den perfekte hytteatmosfæren

Det som ofte skiller hytteinteriør fra vanlig hjemmeinteriør er fargene og materialene man bruker. Man ønsker gjerne en harmonisk atmosfære. På hytta går man da gjerne for naturtoner som beige, hvitt og grått. Og fargene kombineres med materialer av ulike strukturer som kobber, treverk, keramikk, glass, skinn og betong.

Tiden er inne for pledd og peiskos på hytta

Det er fortsatt mange fine kvelder igjen ute i det fri, og du trenger på ingen måte å trekke inn fordi om kuldegradene kryper innpå.  Senk skuldrene og nyt naturen i vedlikeholdsfrie hagemøbler som kan stå ute hele sesongen. Fyll dem med pledd og rigg deg til foran utepeisen med varmeputer, terrassevarmer og kakao.

Utemøbler som tåler norske værforhold

Hagemøblene er laget for å tåle mye og kan stå ute hele sesongen. Vi har et stort utvalg utemøbler som passer til hytter i alle slags stiler, om de ligger ved sjøen eller oppå fjellet. Her har du vedlikeholdsfrie utemøbler i klassisk og romantisk Rotting, stilrent og moderne design i Aluminium eller utemøbler i tre til hytta. Utvalget i hagemøbler strekker seg fra småmøbler som benker og sidebord til store loungemøbler og spisegrupper.

Lys opp høstmørket med peis og varme

Uterommet på hytta kan enkelt gjøres klar til høstkos med peis, varmelamper og varmeputer. Ikke bare skaper varmekildene en god og romantisk atmosfære som er hyggelig å være i. Det gir også deilig varme som gjør at du kan sitte ute å nyte naturen til snøen kommer. Her har du et stort utvalg varmekilder til uterommet og du kan få alt fra utepeis, terrassevarmer, bålpanne, peisbord, gasslamper og varmeputer du kan sitte med i fanget. Varmelampene gir også en deilig utebelysning i hagen og kan komplimenteres med fine utelamper, gasslykter, solcellelamper og lanterner. Det er mange som setter uterommet og naturen først på hytta og her er det ingenting som kan hindre deg i å være ute hele dagen om du vil.

Møblene som gir den rette hyttestemningen

 Ingenting er så godt som å sette seg inn til stearinlys og kortspill med god samvittighet etter en full dag ute i frisk luft og natur. Derfor er det viktig at hytteinteriøret er lunt og byr inn til avslapning og kos. Det som ofte skiller hytteinteriør fra vanlig hjemmeinteriør er fargene og materialene man bruker. På hytta går man da gjerne for naturtoner som beige, hvitt og grått. Disse fargene kombineres med materialer av ulike strukturer som kobber, treverk, keramikk, glass, skinn og betong. Man skal gjerne ta naturen inn og bruke naturens organiske former og materialer for å skape myke kontraster med spennende tekstiler og farger. Et hot tips er et par statement-møbler og tekstiler. Kjører du en tradisjonell stil, kan en retro stol i teddytekstil eller en skinnende kobberlampe gi det perfekte uttrykket. Du kan også være så vågal å velge sofaen som statement med spennende farge eller tekstil.

Lamper og interiør som fremhever hyttestilen

Hyttestilen perfeksjoneres med pledd og tekstiler som skaper myke kontraster til rommet og byr inn til hygge og avslapning. Lamper og annet interiør kan gjerne bryte med alt annet for å live opp interiøret som for eksempel lamper i skinnende kobber, vaser i keramikk med farger eller lykter i glass med farge.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning til hvordan du kan utnytte uteplassen gjennom høsten? Vi hjelper deg gjerne! Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker hvor våre hagemøbel- og møbeleksperter står klare for å hjelpe deg. Har du ikke mulighet til å komme innom en av butikkene våre? Da må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi ser frem til å høre fra deg!