HØSTKOS PÅ HYTTA

27. september 2021

Hagemøbler i aluminium til hytten. Bord og to stoler

 

Tiden er inne for pledd og peiskos på hytta

Høsten er kommet, skogen er full av farger og den kalde fjelluften kommer snikende sammen med mørket. Nå er tiden inne for pledd og peiskos på hytta. Det er fortsatt mange fine kvelder igjen ute i det fri, og du trenger på ingen måte å trekke inn fordi om kuldegradene kryper innpå.  Senk skuldrene og nyt naturen i vedlikeholdsfrie hagemøbler som kan stå ute hele året. Fyll dem med skinnfeller og rigg deg til foran utepeisen med varmeputer, terrassevarmer og kakao. Nyt den friske luften i deilige utemøbler som passer perfekt til hytta i både ulendt terreng eller på terrassen.

Vi har et stort utvalg utemøbler som passer til hytter i alle slags stiler, om de ligger ved sjøen eller oppå fjellet. Her har du vedlikeholdsfrie utemøbler i klassisk og romantisk Rotting, stilrent og moderne design i Aluminium eller utemøbler i tre til hytta. Utvalget i hagemøbler strekker seg fra småmøbler som benker og sidebord til store loungemøbler og spisegrupper.

Lys opp høstmørket med peis og varme

Uterommet på hytta kan enkelt gjøres klar til høstkos med peis, varmelamper og varmeputer. Ikke bare skaper varmekildene en god og romantisk atmosfære som er hyggelig å være i. Det gir også deilig varme som gjør at du kan sitte ute å nyte naturen til snøen kommer. Her har du et stort utvalg varmekilder til uterommet og du kan få alt fra utepeis, terrassevarmer, bålpanne, peisbord, gasslamper og varmeputer du kan sitte med i fanget. Varmelampene gir også en deilig utebelysning i hagen og kan komplimenteres med fine utelamper, gasslykter, solcellelamper og lanterner. Det er mange som setter uterommet og naturen først på hytta og her er det ingenting som kan hindre deg i å være ute hele dagen om du vil. Ingenting er som å sette seg inn til stearinlys og kortspill med god samvittighet etter en full dag ute i frisk luft og natur.

Skaff utemøbler som tåler norske værforhold

Hagemøblene nå til dags er laget for å tåle veldig mye. Med fire forskjellige sesonger, og en sommersesong som ofte har variert vær, er det nødvendig for oss å ha utemøbler som tåler litt av hvert. Derfor tåler dagens hagemøbler å stå utendørs gjennom hele året. Det beste er selvfølgelig å lagre dem innendørs, men de fleste av oss har ikke muligheten til dette. Vi vil derfor gi deg noen gode råd for hvordan du kan vinterlagre hagemøblene utendørs på en tryggest mulig måte og hvordan du velger riktig trekk til dine utemøbler.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning til hvordan du kan utnytte uteplassen gjennom høsten? Vi hjelper deg gjerne! Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker hvor våre hagemøbel- og møbeleksperter står klare for å hjelpe deg. Har du ikke mulighet til å komme innom en av butikkene våre? Da må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi ser frem til å høre fra deg!