KUNSTIGE PLANTER – FOR DEG UTEN GRØNNE FINGRE

5. februar 2021

 

En gladnyhet til deg uten grønne fingre – Kunstige planter og blomster!

I det siste har det blitt veldig trendy med grønne planter og fine blomster hjemme, og stadig flere får seg sjeldne potteplanter, tar avleggere og stiklinger, og har så grønne fingre som bare det! Er du en av dem som har prøvd deg på å ha planter hjemme, men oppdaget at de krever en hel del stell og pleie? Planter lever jo nemlig, og en skal helst klare å holde liv i dem. Likevel er ikke det alltid så lett! Noen planter vil ha mye vann, mens andre vil ha lite. På samme måte vil noen ha mye lys, mens andre dør så fort de ser ei solstråle. Planter og blomster er en hel vitenskap, og for deg som ikke har tiden og kapasiteten til å sette deg inn alt kan det være vanskelig å ta vare på dem. Men, fortvil ikke! Vi har en gladnyhet til deg uten grønne fingre, nemlig kunstige planter og blomster som ser så fine ut som ekte!

 

 

Livlig, stemningsfylt interiør

Vi har fått inn en haug av forskjellige kunstige planter som har et naturtro, flott utseende med riktige farger og riktige størrelser. Vi har både store kunstige planter som gjør mye ut av seg, og små kunstige planter som passer perfekt på kjøkkenbenken, i vinduskarmen, på hylla i stua, eller hvor enn du ønsker å fylle inn med litt livlig interiør. Vi har også kunstige hengeplanter for deg som vil kle veggen med noe dekor. De kunstige plantene passer inn i enhver stil, og vil holde seg fine over lang tid.

 

 

Vedlikeholdsfritt

Noe av det beste med de kunstige plantene er at de ikke krever vedlikehold og pleie. Dersom du har prøvd deg på ekte planter, vet du kanskje hvor mye arbeid det kan være å sørge for at de holder seg friske og sunne. Det beste med de kunstige plantene er at de ikke trenger næring, lys eller vann for å være fine. Tvert imot holder de seg finest uten! Det blir jo ikke mer lettvint enn det.

 

 

Naturtro og praktiske

Kanskje du tenker at det ikke blir det samme med kunstige planter? Men utseendemessig tør vi å påstå at de kunstige plantene og blomstene våre er minst like fine som ekte. En ser omtrent ikke forskjell på de kunstige og de ekte plantene nå til dags. I tillegg slipper du å skaffe deg en «barnevakt» til plantene dine dersom du skal dra på ferie over lengre tid. Du kan være trygg på at de kunstige plantene er like grønne og fine når du kommer tilbake!

 

Finn din favoritt

Vi synes de kunstige plantene er utrolig flotte, og har allerede plukket ut våre favoritter. Nå er det din tur til å ta en titt på utvalget og finne deg dine favoritter! Pryd hjemmet ditt med grønn og livlig interiør som skaper en god og lun stemning. Her finner du garantert noe som passer inn i din stil. Se noen av våre favoritter under dersom du ønsker inspirasjon.

Marantaplanter er grønne planter med litt fargespill i bladene. Bladene har mange flotte variasjoner. Noe av det som er kult...
Se mer
Denne store, kunstige, grønne planten er utrolig dekorativ og flott! Dersom du er ute etter interiør som gjør en del...
Se mer
Kunstig Eple 9cm Rød fra Oakland er utrolig flotte, og bringer et element av stil og eleganse inn i hjemmet....
Se mer
Denne kunstige taroplanten er en grønn plante med litt rødt fargespill i bladene. Den er både naturtro i utseendet, av...
Se mer

 

Blomsterpotter

De fleste kunstige plantene våre kommer i fine blomsterpotter. I sortimentet vårt har vi også mange fine potter og krukker du kan få kjøpt dersom du ønsker større potter som gjør litt mer ut av seg. Pottene kommer i forskjellige størrelser, farger og materialer, og de passer inn i mange stiler.

De firkantede keramikkpottene i fin gråfarge er utrolig fine! Pottene er perfekte til grønne planter, oliventrær, palmer eller hva enn...
Se mer
De firkantede keramikkpottene i fin gråfarge er utrolig fine! Pottene er perfekte til grønne planter, oliventrær, palmer eller hva enn...
Se mer