LAFUMA HAGEMØBLER

14. mars 2021

 

LAFUMA HAGEMØBLER – KOMFORTABLE, PRAKTISKE OG HOLDBARE!

Lafuma er en merkevare som har sin opprinnelse i Frankrike. Leverandøren selger både klær, soveposer, turutstyr og ryggsekker, og så er de eksperter på gode hagemøbler! Hagemøblene fra Lafuma er gjerne førstevalget for campingentusiaster. Utemøblene er nemlig sammenleggbare og praktiske, samtidig som de har en ekstremt god komfort og holdbarhet. Dersom du kjøper campingmøbler fra Lafuma, har du utemøbler av kjempegod kvalitet som vil vare lenge. Det gjenspeiles av at du får 5 års garanti på hagemøbler fra Lafuma. På toppen av dette er utemøblene miljøvennlige. Fabrikken i Anneyron i Drôme-reigonen har, siden de startet opp i 1930, vært involvert i en øko-design tilnærming med fokus på god kvalitet, holdbare materialer, og en målrettet miljøvennlig produksjon. På denne måten har de utviklet miljøvennlige hagemøbler av strålende kvalitet med kjempegod komfort.

Be Comfort – Lafuma

Noe av det som var nytt for Lafuma i 2020 er det nye «Be Comfort beviset» for deres engasjement for bærekraftig komfort. Be Comfort er:

〉En ekstremt komfortabel, teknisk setepute med enestående anti UV-ytelse.

〉En moderne og elegant stil med et honeycomb-motiv.

〉Et symbol på biologisk mangfold.

〉Bærekraftig produksjon: ved å se på alle deler av produksjonen har de kommet frem til en produksjonsprosess som har redusert innvirkningen på miljøet.

Denne innovasjonen kombinerer komfort, estetikk og holdbarhet. Her kan du sette deg ned, slappe av, og nyte! Lafuma er uten tvil garantien for varig komfort.

Stilfulle og allsidige hagemøbler – en trofast turkompis

I tillegg til å være utrolig komfortable og praktiske, er Lafuma sine hagemøbler veldig allsidige og stilfulle. De passer kjempegodt inn ved campingvogna eller bobilen, samtidig som de passer ypperlig på terrassen, balkongen, ved bassenget eller i hagen. I de flotte og gode reclinerene kan du få lov til å lene deg tilbake og nyte de varme sommerdagene enten på fjellet, langs sjøen eller utendørs hjemme. Utemøbler fra Lafuma gir deg muligheten til å enkelt pakke med deg god komfort og dra hvor enn du vil for å nyte gode dager. Her har du en trofast turkompis som blir med deg akkurat der hvor du vil tilbringe dagen. Turkompisen sørger for at du kan lene deg tilbake og slappe ordentlig av. Bestående av lette og sterke materialer har utemøblene til Lafuma en kjempegod holdbarhet, og de er enkle å slå sammen og flytte rundt på. Utrolig praktisk, og utrolig mye komfort for pengene!

 

Bilde av hagembøler fra Lafuma

VI HJELPER DEG GJERNE!

Dersom du har et lite uteområde eller ønsker praktiske løsninger, så anbefaler vi deg å sjekke ut hagemøbler fra Lafuma. Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker for å se møblene og prøvesitte dem. Kom innom og kjenn den herlige komforten! Du vil ikke bli skuffet. Ta også gjerne kontakt med oss via kundeservice dersom du trenger hjelp til å ta et godt valg når du skal ha nye hagemøbler. Vi står klare for å hjelpe deg!