HVORDAN FÅ EN RYDDIG UTEPLASS

5. april 2021

 

Få rotet ut av syne med praktisk oppbevaring fra Biohort

På samme måten som vi har utrolig mange småting i hjemmet, har vi også mange småting på uteplassen. Når vi ikke får ryddet det bort eller lagret det noe sted, kan det fort føles rotete og ukoselig. Likevel er det mange ting vi trenger innen kort rekkevidde utendørs som vi ikke bare kan stu bort i ei bod inne. Derfor er det utrolig praktisk med oppbevaringsboder, putekasser, redskapsboder, sykkelboder og all annen form for oppbevaring man kan trenge til uteplassen. Vi har et bredt utvalg av oppbevaringsmuligheter fra Biohort. Det som er så flott med disse er at de ser utrolig flotte ut i tillegg til å være praktiske. De har også en lang levetid, og en garanti på hele 20 år! Så her får du noe som virkelig varer. Med disse oppbevaringsproduktene får du garantert en ryddig og koselig uteplass.

 

Putekasse

Ei putekasse til uteplassen vil alltid komme godt med! Som vi vet er det norske sommerværet veldig skiftende, og plutselig kommer regnværet ut fra blå himmel. Da er det veldig lettvint å ha ei putekasse stående i nærheten av hagemøblene, slik at det blir kort vei å bære hagemøbelputene til le. Ved å lage hagemøbelputene i en puteboks slipper du også at de ligger og slenger og får unødvendig slitasje. I puteboksen holder de seg både rene, tørre, og fine over lang tid. I sortimentet vårt finner du både store putekasser og små putekasser. Finn deg din favoritt!

 

Redskapsbod

En liten redskapsbod er perfekt å ha både i hagen og på terrassen. Her kan du gjemme bort verktøy og hageredskaper, eller eventuelt pynteputer, lykter, pledd og andre småting som skaper en koselig atmosfære på de gode sommerdagene og kveldene.

 

Oppbevaringsbod

Er det alltid litt kronglete å dra frem de litt større tingene som gressklipperen, grillen, klappstolene, kantklipperen og høytrykksspyleren? En stor oppbevaringsbod er den perfekte løsningen på dette problemet! I oppbevaringsbodene fra Biohort kan du henge redskaper på veggene. Du kan også kjøpe hyller som enkelt monteres på veggen, slik at du får utnyttet høyden. Dette er perfekt for deg som er glad i å stelle på uteplassen.

 

Vedbod

Ei vedbod er utrolig praktisk å ha stående utenfor. Her holder veden seg tørr og god slik at du kan slenge den rett inn i peisen eller ovnen. Et vedskur utenfor huset gjør også at veden er lett tilgjengelig på uteplassen dersom du får lyst til å fyre opp ei bålpanne. På de lange, gode sommerkveldene er det få ting som er koseligere enn å sitte rundt bålpanna med de nærmeste med noe godt å drikke i koppen eller glasset.

 

 

Pakkeboks

Pakkeboksene fra Biohort er helt geniale! Dersom du venter en pakke levert på døren, men vet at du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan postbudet enkelt legge pakken i pakkeboksen og låse etter seg. Da ligger pakken trygt både for regn, uvær og tyveri. Helt genialt! Pakkeboksen kommer i forskjellige størrelser og farger, og den kan også brukes som en putekasse eller oppbevaringsboks dersom du vil det. Her får du altså en veldig praktisk kombo.

 

 

Minigarasje

En minigarasje er kjempepraktisk å ha for deg som er glad i å mekke og skru på sykler, mopeder, biler og andre ting. Her holder du tingene trygge fra regn og uvær, og du kan enkelt skape et godt system for verktøyet slik at det er lett å finne frem til det du trenger. Ved å henge ting opp på veggene er det enklere å få en oversikt over hva man egentlig har. Dette er perfekt for deg som ikke har garasje, men gjerne skulle hatt en oppbevaringsplass til verktøy og større ting. Det er også perfekt for deg som har en garasje men ikke ønsker at det skal flyte over av verktøy og andre ting der hvor bilen skal stå.

 

 

Med praktiske hengeanordninger kan du henge alt fra små verktøy til store ting som sykler på veggene i minigarasjen. Ved å bruke veggene og henge ting i høyden, blir det god plass til å kjøre inn store ting som tilhengere, motorsykler, mopeder, gressklipper og lignende.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer veiledning eller inspirasjon til å innrede uteplassen og skaffe gode oppbevaringsløsninger? Vi hjelper deg gjerne! Kom gjerne innom en av våre butikker hvor våre hagemøbeleksperter står klare for å hjelpe deg. Dersom du ikke har mulighet til å komme innom en av våre butikker, må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er tilgjengelige på chat, telefon, mail og kontaktskjema. Vi ser frem til å høre fra deg, velkommen!