SOVESOFA I JULESTUA – FÅ MAKSIMALT UTBYTTE AV JULESTEMNINGEN

15. september 2020

 

FÅ MAKSIMALT UTBYTTE AV JULESTEMNINGEN, RE OPP SOVESOFAEN!

Når vi bruker mye tid på å pynte stua til jul, er det hyggelig å få mest mulig tid i det som blir selve oasen av julestemning. Vårt tips til deg på de koselige førjulskveldene og nettene er dette: re opp sovesofaen! Tenk så koselig å ta en filmkveld etterfulgt av sleepover i stua kvelden før kvelden sammen med barna eller barnebarna. Lag popcorn, tenn fyr i peisen, re opp sovesofaen og sett på favorittjulefilmen. Med duften av nyskrellede klementiner i rommet og iskald julebrus i glasset, kan julefreden senke seg hos dere voksne mens spenningen øker hos de små. Pakkene ligger klare under treet, mens hele gjengen er samlet i sovesofaen. Sørg for å utnytte julestemningen til det fulle.

 

STORT UTVALG SOVESOFAER

Sovesofa er et helt genialt møbel, og i en sovesofa får du 2 møbler i 1. For deg som elsker praktiske løsninger og vil utnytte plassen best mulig, er dette et perfekt valg. Det er også midt i blinken for deg som har familie som kommer langveisfra til julefesten. Da har du et par ekstra sengeplasser tilgjengelig. En sovesofa passer også ypperlig inn i et gjesterom som ellers brukes som kontor, TV-stue eller lignende når det ikke er gjester i hus. Eller som vi foreslår, så kan du ha en sovesofa stående i stua slik at du til julekvelden – og ved andre anledninger gjennom året – enkelt kan re opp sofaen og ha sleepover i stua. Jula hører barna til. Tenk så hyggelig å kunne «campe» i stua med de minste, slik at kvelden før julekvelden blir desto mer utenom det vanlige.

Det sies at de gode tingene i livet blir bedre når vi deler det med hverandre, og at det som ikke er fullt så bra blir litt bedre når en ikke bærer det alene. Det tror vi er veldig riktig, og det er så viktig å bruke mye tid sammen med de nærmeste, spesielt i jula. En sovesofa legger virkelig til rette for dette. Her kan dere ha overnattinger, og lange filmkvelder. Så deilig det er å flate ordentlig ut med favorittfilmen på TV-en, samtidig som du kan strekke bena helt ut og ta det helt med ro. Husk å sette av tid til å være mye sammen i jula, og spesielt med barna. Ikke la stresset om å skape den perfekte jula for barna gjøre at du ikke bruker tid sammen med dem. La julefreden senke seg i hjemmet.

Å ha en sovesofa i hus legger også til rette for å bevare vennskap ved at du enklere kan ha gjester i hus. Den gjør det enklere å åpne hjemmet og å være gjestfri. Hvis du vil sørge for at gjestene skal sove ekstra godt, anbefaler vi deg å også kjøpe en overmadrass til sofaen.

 

PRAKTISKE LØSNINGER

En skulle nesten ikke tro at det gikk an for en sovesofa å bli mer praktisk enn å være sofa og seng i ett, men det kan de faktisk! Mange av våre sovesofaer har nemlig et oppbevaringsrom hvor du kan lagre sengesett eller andre ting.  Altså får du oppbevaringsplass, seng, komfort og design i èn sofa. Helt genialt!

MANGE ALTERNATIVER

Vi har utrolig mange flotte alternativer, og hos oss kan du finne en sovesofa som passer nettopp ditt behov. Sjekk for eksempel ut favorittene «Ramona«, «Revel» og «Art«.

VI HJELPER DEG!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom en av våre butikker, og vi står klare for å hjelpe deg med det du lurer på. Ta også gjerne kontakt med oss via kundeservice dersom du ønsker det. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte sovesofaen for dine behov! Velkommen skal du være.