UTEBELYSNING – LYS OPP UTEOMRÅDET DITT MED UTELYKTER

9. september 2020

 

Utebelysning skaper god atmosfære i uterommet

Det er lite som er bedre enn lange, koselige sommerkvelder ute i den komfortable loungegruppa med terrassevarmeren på. Når mørket begynner å snike seg innpå og vi kryper godt under pleddet, blir det en magisk stemning når utelyktene tennes. Dette skaper en lun og koselig atmosfære hvor en skulle ønske at tiden bare kunne stå stille. Disse kveldene blir ikke de samme uten fine lykter og god utebelysning. Utelykter, hagelykter og lanterner skal ha mye av takken for trivsel og den gode atmosfæren.

Lanterner til levende lys

Er du som oss, og elsker å tenne levende lys? Likevel er det ikke alltid like vellykket å tenne stearinlys utendørs. Vi må ofte krige mot vinden som stadig slukker stearinlysene. Det er kun en svak bris som skal til for å drepe stemningen. Her har vi i Oakland funnet en god løsning, og svaret på dette er: nydelige lanterner! Sett stearinlysene i ei lanterne, så forhindrer du vinden i å slukke stemninga før kvelden er omme.

 

Utelykter som ikke ruster

Det er kjedelig å kjøpe pynt og lykter til utendørsbruk, og oppdage at de begynner å ruste. Dette har vi tatt i betraktning ved utviklingen av utelyktene våre, og de er derfor laget av aluminium. Dette er et utrolig holdbart metall som krever lite vedlikehold og er rustfritt. Sørg gjerne for å tørke av lyktene med jevne mellomrom slik at det ikke oppstår «oksidasjon» – luftbobler i pulverlakkeringen. Utelyktene kan stå ute i både sol og regn, og de holder seg fine over lang tid dersom du behandler dem godt. Dersom du er ute etter utelykter som ikke ruster, er du på rett plass!

 

Utelykter i mange varianter

Som du kan se i sortimentet vårt, har vi utelykter i mange varianter. Her kan du velge deg ut dine favoritter, og mikse dem sammen! De ser kjempefine ut sammen, og her kan du få lov til å skape ditt eget særpreg på uteplassen. Lys opp uterommet, og sørg for en magisk atmosfære med utelykter fra Oakland. Se våre lykter fra Fermob, Cane-Line, og våre egne Oaklandlykter fra serien Harvard.

LED-lykter til hagen

Når man skal kjøpe utelykter, er det utrolig mye forskjellig å velge mellom. I de siste årene har det blitt veldig populært med LED-lykter til hagen. LED-lyspærer er mye mer miljøvennlige enn vanlige glødepærer, og de har en mye lengre holdbarhet. Ei lyspære av LED er anslått å vare omtrent 20 ganger lengre enn ei vanlig glødepære. LED-lykter er også mer kostnadseffektive ettersom de bruker mindre strøm enn vanlige glødepærer. Derfor er dette et valg som er godt både for miljøet og for lommeboka.

 

Bilde av Harvard solcellelampe

Solcellelamper utendørs

I vårt sortiment finner du mange utelykter med LED-lyspærer og solcellepanel. Disse utelyktene kommer i mange forskjellige design, og de gir et lunt og godt lys. Vi har et stort utvalg av flotte utelamper å velge i. I år har vi faktisk fått dem inn i helt nye, stilige farger! Disse må du bare sjekke ut. Solcellelamper utendørs er helt genialt da de lader på dagen, og lyser på kvelden. I tillegg følger også en USB-kabel med, slik at du kan lade utelyktene opp og la dem gå på strøm. Utrolig lettvint!

Noe av det som er så flott med solcellelyktene våre er at de har dimmefunksjon, og kan brukes i tre forskjellige lysstyrker. Dermed kan du tilpasse utelyktene etter det naturlige lyset, og du kan skape nettopp den atmosfæren du vil ha.

 

Dersom lampene fullades gjennom ladekabelen,
kan de lyse så lenge som dette i de forskjellige lysstyrkene:

Lysintensitet 30% – estimert varighet ca.18t

Lysintensitet 50% – estimert varighet ca.12t

Lysintensitet 100% – estimert varighet ca.7t

 

Dersom solcellelampene fullades gjennom solcellepanelet (5 timer i sola),
kan de lyse så lenge som dette i de forskjellige lysstyrkene:

Lysintensitet 30% – estimert varighet ca.10t

Lysintensitet 50% – estimert varighet ca.8t

Lysintensitet 100% – estimert varighet ca.5t

Velkommen innom oss!

Du er hjertelig velkommen til å komme innom en av våre butikker for en hyggelig handel. Hele utvalget er også tilgjengelig i nettbutikken, dersom du ikke har mulighet til å komme innom en av våre butikker. Hvis du lurer på noe eller ønsker inspirasjon, må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er tilgjengelige på telefon, mail og chat, og ser frem til å høre fra deg!