Kontaktfri hjemlevering

13. mars 2020

 

 

 

Oakland følger alle råd fra FHI

Sikkerheten til kunder og ansatte har vår høyeste prioritet og vi gjennomfører flere tiltak for å sikre trygg handel hos oss. Vi har innført nye og strenge rutiner på hygiene i alle våre butikker , og vi tilbyr nå kontaktfri hjemlevering av varer til alle våre kunder.

Oakland, butikkene og nettbutikken, følger de gjeldene rådene fra Folkehelseinstituttet og vi anbefaler våre kunder å gjøre det samme.

 

Kontaktfri hjemlevering

Som et tiltak, for å redusere nærkontakt og spredning av Korona virus, tilbyr Oakland å levere møblene og hagemøblene hjem til deg uten at du trenger å være i kontakt med andre mennesker.

Bor du i en husstand som har tilgang til å få levering utenfor døren, oppfordrer vi til å bruke dette.

Hvordan fungerer kontaktfri hjemlevering ?

  • Bestill varene i en av våre butikker eller i vår nettbutikk her
  • Når sjåføren ankommer huset ditt, vil du motta en sms som du skal svare på for å bekrefte at det er ok at varene settes igjen utenfor døren.
  • Vi reduserer kravene til signatur for å bekrefte at du har mottatt varene, slik at graden av nærkontakt mellom kunde og sjåfører reduseres.

 

Ekstra rutiner for hygiene i butikkene

Vi har innført nye og strenge rutiner på håndhygiene, begrenset nærkontakt og renhold av overflater. Antibac er plassert i butikkene som dere kan benytte der av. Flere ganger om dagen vasker vi med desinfeksjonsmiddel på dørhåndtak, ved kassen og på bankterminalen.

 

Andre spørsmål

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, kan du som alltid ta kontakt med kundeservice på chat, telefon 926049800 eller kundeservice@oakland.no.