INNRED UTESTUEN – HVORDAN GJØRE HAGESTUA KOMPLETT

9. september 2020

GJØR HAGESTUEN DIN KOMPLETT – INSPIRASJON TIL INNREDNING AV UTESTUEN

Mange av oss blir vemodige når høsten begynner å melde sin ankomst og temperaturene synker. Dagene blir stadig kortere ved at det blir mørkt allerede rundt middagstider, og vi lengter gjerne etter de lange, lyse og gode sommerkveldene. Men, fortvil ikke! Vi har løsningen på hvordan du kan «forlenge sommeren», og gjøre høsten til en vel så koselig og god sesong som sommeren. Og løsningen er: en koselig hagestue!

Det er nemlig slik at hagemøblene kan gjøre skikkelig god nytte av seg inne i din hagestue! Innred hagestua di med en komfortabel loungesofa, fine utelykter som lyser opp rommet i høstmørket, et deilig pledd du kan krølle deg sammen under, og lune, fine pynteputer til sofagruppa. Her kan du style uterommet akkurat som du vil. Sørg for en plass hvor du kan få «utefølelsen» samtidig som du sitter tørt, varmt og godt. Utestua er den perfekte plassen å invitere venninnegjengen til strikke- og kjasekvelder. Det er også den perfekte plassen for deg og din kjære en sen høstkveld.

Selv om vi vet at høsten kommer, kommer den som regel som en overraskelse for oss alle. Derfor er det helt vanlig at energinivået synker noen hakk når en skal inn i rutinene igjen. Da er det viktig å sørge for å få påfyll av gode minner, samtaler og kaffekopper. En koselig hagestue legger perfekt til rette for dette.

 

HVORDAN INNREDE UTESTUEN

Men hvordan skal en gå frem når man skal innrede utestuen? Det er kun fantasien som setter grensene, og her kan du gjøre som du vil. Kanskje utestuen kan ha den stilen du liker så godt, men som er litt for spenstig å ha innendørs? Eller kanskje du vil skape en lun, rolig og avslappende stemning. Uansett hvilken stil du liker, er utvalget stort! Her vil vi hjelpe deg litt på veien og gi deg noen tips som vi håper blir til inspirasjon for deg i innredningsprosessen.

 

SOFAGRUPPE

Først og fremst trenger du komfortable møbler du kan nyte høstkveldene i. Her duger både innemøbler og utemøbler, men vi slår et slag for utemøbler! Det er genialt å bruke hagemøbler i utestua gjennom hele året, så kan du heller trekke dem ut på sommerdagene når utestua er for varm å sitte i. Hos oss i Oakland finner du et stort utvalg av hagemøbler som passer perfekt til dette. Her gir vi deg noen forskjellige alternativer.

 

OSLO

Duse toner og naturfarger er på vei inn, og her vil vi trekke frem to grupper som passer ypperlig godt. Serien vår Oslo er en nett og fin hagemøbelserie av rotting. Rottingens farge er spesialutviklet av Helge Eikeland, og den følger trenden i fargetoner for tiden. Møblene er som et kunststykke av et møblement, og her får du ei unik og flott hagegruppe. I tillegg har møblene aluminiumsrammer, som gjør at de er enkle å flytte rundt på. Med puter i Olefin putestoff, får møblene en myk og god komfort.

 

 

 

SALT

Den andre serien av hagemøbler i duse naturfarger vi vil trekke frem er Salt. Denne serien har vært et veldig populært valg blant våre kunder. De moderne utemøblene er laget av teak og regattatau som er FSC-merket. Serien har også kjempefine betongbord som passer godt inn i en lun og fin utestue. Noe av det som er genialt med denne sofagruppa er at den er modulbasert, og her kan du bygge hagemøblene slik at de passer perfekt inn i din hagestue. Putene i denne serien kommer også i olefin putestoff, og gruppa får dermed en myk og god komfort.

 

ET ROMANTISK OG KLASSISK PREG: ROTTINGMØBLER

For deg som ønsker et klassisk og romantisk preg på utestuen, anbefaler vi rottingmøbler. Komfort og funksjonalitet er selvfølgelig viktige faktorer når du skal velge møbler til din hagestue. Seriene våre Kingston og Queens er utrolig fine, funksjonelle og komfortable. Møblene er regulerbare, og her kan du slå deg ned med en kopp te og godboka i den opplyste hagestua di en sen oktoberkveld. Len stolryggen helt tilbake, få opp beina, og nyt livet i en god hvilestol av kunstrotting.

 

ET MODERNE OG STILRENT PREG: KUNDENES FAVORITT IBIZA

For deg som er glad i et moderne og stilrent uttrykk vil vi anbefale en av kundenes favoritter, Ibiza. Serien Ibiza ser ut som innemøbler, men det er utemøbler med allværsegenskaper. Disse er utrolig fine og komfortable, og vil passe godt inn i hagestuen din.

 

 

PYNTEPUTER OG PLEDD

Når du har funnet en sofagruppe til utestua di er det neste steget å fylle den opp med deilige, myke pynteputer og pledd. Desto mykere sofaen ser ut, desto mer innbydende er den! Hva med å bruke uteputer som pynteputer i hagestua di? Disse kan du i tilfelle bruke i hagemøblene dine utendørs på sommeren! Vi har et stort utvalg allværsputer. Oaklands egne pynteputer er kjempefine, og så har vi mange flotte og fargerike pynteputer fra Fermob. I sortimentet vårt finner du også mange flotte pynteputer fra Cane-line og Hartman i lune og fine farger. Se hele utvalget her! Dersom du ønsker vanlige pynteputer til innendørs bruk, kan du sjekke ut sortimentet vårt her.

 

 

I tillegg har vi også mange deilige, myke pledd som du kan krølle deg sammen under. Pleddene fra PAD er helt fantastiske! De er utrolig myke, samtidig som de er tykke og gode. Disse varmer skikkelig godt. Se dem her!

 

 

Hobart pledd150x200 natural

999,-
Supermykt og eksklusivt pledd fra PAD. Pleddet er ensfarget lys grått på en side, og naturhvitt på andre siden. Nøytrale...
Se mer
-25%
Flotte pynteputer i Olefin passer ute og inne. Puter gjør ofte det lille ekstra.
Se mer
-25%
Flotte pynteputer i Olefin passer ute og inne. Puter gjør ofte det lille ekstra.
Se mer

 

SACOSEKKER OG PUFFER

Det er ikke alle sofaer som har sjeselonger eller tilhørende fotpaller, men så vet vi jo alle at noe av det beste etter en lang dag er å slenge opp beina. Men frykt ikke, hos oss kan du finne kjempefine puffer som du kan supplere med. Se hele utvalget av puffer her!

 

   

 

En nyhet hos Oakland i år er våre store, deilig sacosekker! Disse kommer faktisk i allværsstoff, så de kan du bruke ute gjennom sommersesongen. Sacosekkene er perfekte for deg som har småbarn som fort blir rastløse, eller tenåringsbarn som gjerne vil ha litt «space». Her kan du få barna litt bort fra skjermen og ta dem med deg ut i hagestua. Det er godt for barna også å få litt pause fra jag og mas, og få lov til å finne roen i koselig utestue sammen med mamma eller pappa. «Det er sunt å kjede seg litt», la barna ha en god sacosekk å synke ned i og lær dem at det er godt å ha det litt stille rundt seg.

 

Skyggegrå allvær
Ibiza sacosekk 130x130 i det populære Oaktekstil allværs tekstilet. Hageputer som tåler å stå ute hele sesongen .
Se mer
Varmgrå allvær
Ibiza sacosekk 130x130 i det populære Oaktekstil allværs tekstilet. Hageputer som tåler å stå ute hele sesongen .
Se mer
Skyggegrå allvær
Ibiza Puff D80 i det populære Oaktekstil allværs tekstilet. Hageputer som tåler å stå ute hele sesongen .
Se mer
Varmgrå allvær
Ibiza Puff D80 i det populære Oaktekstil allværs tekstilet. Hageputer som tåler å stå ute hele sesongen .
Se mer

 

GARDINER

Det er dessverre sånn at alt til slutt vil bli påvirket av sola, og alt blir til slutt falmet. Alle våre produkter er godt UV-behandlet slik at de skal ha en lang levetid og holde seg fine lenge. Likevel er det sånn at alt vil miste farge over tid. Men, heldigvis kan du gjøre noen grep for å sørge for at møblene og putene holder seg fine så lenge som mulig. Ett av grepene du kan gjøre i utestua di er å kjøpe gode gardiner! Trekk for gardinene når hagestua ikke er i bruk, så forsikrer du deg om at sola ikke står på og falmer møblene dine når de ikke er i bruk. Vi har mange fine og gode gardiner fra Home Factory. Både Velour og Lin er veldig inn i vinden for tiden, og her har vi flotte alternativer. Se hele utvalget her!

Flott velourgardin av god kvalitet, med 15cm høyt rynkehode. Gardinen er fóret slik at det er lystett, og har ikke...
Se mer
Flott velourgardin av god kvalitet, med 15cm høyt rynkehode. Gardinen er fóret slik at det er lystett, og har ikke...
Se mer

 

TEPPER

Gulvtepper gjør mye med stemningen i et rom, uten at en tenker så veldig over det. Derfor kan det være en god ide å investere i et fint teppe når du skal innrede utestua di. Hos oss i Oakland finner du et stort utvalg av både innetepper og utetepper, og begge deler egner seg kjempegodt til bruk i en hagestue! Fordeler ved å kjøpe et uteteppe er at du kan trekke dette ut til sommersesongen dersom du ønsker det. Ellers kan du velge ut fra farge, mønster og utseende, og finne noe som passer fint inn i den stilen du ønsker. Se hele utvalget vårt her!

 

Sort sisal teppe med kant. Teppet gir et naturlig og starmt uttrykk som passer godt inn i de fleste miljøer.
Se mer

 

LYKTER – LEVENDE LYS ELLER LED-LYS

Noe av det som virkelig setter en god atmosfære i hagestuer er lykter og levende lys! Det finnes omtrent ikke noe koseligere enn å sitte i en utestue med levende lys på en mørk høstkveld. Hvis du synes det er tungvint å tenne stearinlys og sørge for å slukke alle før du legger deg, kan våre LED-lykter eller lykter med solcellepanel være et godt alternativ for deg. Lyktene har dimmefunksjon slik at du kan tilpasse belysningen i rommet, og de kan lyse i opptil 10 og 18 timer (avhengig av om de lades opp ved hjelp av USB eller solcellepanel). Tente lys er ofte et tegn på at du gjør det lille ekstra for dem du er glad i. Sørg for å vise dine kjære at du setter pris på dem, og skap en koselig atmosfære med flotte lykter fra Oakland. Dersom du ønsker det, kan du lese mer om lyktene våre her.

 

 

Lighthouse lanternen er den perfekte følgesvennen til enhver hage eller terrasse eller til interiøret. Plasser lanternen med det funksjonelle og...
Se mer
Lighthouse lanternen er den perfekte følgesvennen til enhver hage eller terrasse eller til interiøret. Plasser lanternen med det funksjonelle og...
Se mer
Lighthouse lanternen er den perfekte følgesvennen til enhver hage eller terrasse eller til interiøret. Plasser lanternen med det funksjonelle og...
Se mer

 

 

VELKOMMEN INNOM EN AV VÅRE BUTIKKER!

Nå er du forhåpentligvis full av inspirasjon og ideer for hvordan du kan innrede din hagestue. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker mer veiledning, er du hjertelig velkommen inn i en av våre butikker! Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via kundeservice. Vi står klare for å hjelpe deg!