Er du den vi søker etter?

Oakland Home ekspanderer og er i sterk vekst. Vi nærmer oss også høysesong med sol og sommer og en travel hverdag i butikk og på lager. Vi søker derfor etter flinke folk som har lyst til å bidra i en hektisk hverdag med mange spennende oppgaver og utfordringer. Er dette noe du synes er spennende kan vi tilby følgende spennende stillinger for rett person:

Lagerassistent.

Vi søker en arbeidsvillig lagerassistent til vårt sentrallager på Høye – Vennesla. Vi er i sterk vekst og trenger en person som liker å jobbe og har truckførerbevis og førerkort klasse B. Dine oppgaver vil være knyttet til lagerarbeid og lokal transport, samt støtte til butikk i Sørlandsparken. Stillingen er i utgangspunktet et sesongvikariat.

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad og CV til rune@oakland.no – søknadsfrist snarest!

 

Butikkansvarlig, Mandal.

Vi søker en voksen og arbeidsom butikkansvarlig til vår sommerbutikk i Mandal. Du må like å ta ansvar og ha vilje til å ta et tak i en travel sesong. Du har førerkort klasse B og skriver og snakker norsk flytende. Vi tilbyr gode betingelser til rett person og muligheter for å utvikle deg videre i et selskap i sterk vekst.

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad og CV til helge@oakland.no – søknadsfrist snarest!

 

Sommervikarer.

Vi  søker etter sesongarbeidere til vår butikk i Sørlandsparken. Vi er på jakt etter positive og serviceinnstilte personer som liker  å jobbe med salg, og som er fleksible i forhold til arbeidstid. Arbeidstid vil være noe dagtid, men hovedsaklig ettermiddager og helger.

Du må ha førerkort klasse B, være glad i å ta i et tak. Du behersker norsk både muntlig og skriftlig. Høysesong hos oss betyr full fart, og du må trives med å jobbe i et hektisk miljø.

Høres dette ut som noe for deg? Da sender du søknad og CV til kristin@oakland.no. Søknadsfrist snarest.