Brafab

Når du kjøper et hagemøbel fra Brafab, merker du at det er tenkt nøye gjennom form og funksjon.

Møblene skal gi deg og uteplassen noe spesielt. Enten det er på balkongen, ved svømmebassenget eller ved epletreet nede i haven.

Hagemøblene tåler både å slites, å sitte på og å sees på.Og de skal holde seg fine, sommer etter sommer.

Brafab ble startet så langt tilbake som i 1935 av Bror Carlsson. Han solgte børster, hjemmeflettete kurver og stiger i traktene rundt Øssjø i Småland i Sverige. Sønnen Rolf utviklet dette videre med salg til andre bedrifter og de ble etterhvert en stor grossist. Deres varer ble produsert av lokale småbedrifter og etterhvert ble de store på import av hagemøbler. De er nå en av de største leverandørene i Skandinavia av hagemøbler og annet til uteplassen.

Oakland Classic Møbler leverer alt i Brafab sitt store sortiment.

Les mer

Du skal kjenne deg trygg når du har valgt utemøbel fra Brafab og du skal kjenne deg stolt når du innbyr til grillparty eller hageselskap. Om du bare vil slappe av i en lun krok av hagen. Skal du kjenne deg trygg på at et Brafab-møbel hjelper deg med nettopp det. Skal du kunne bruke utemøblene i regn eller sol, uten bekymringer. Skulle noe gå i stykker eller slites ut, så skal du vite att Brafab har et eget reservelager. Dette for at møblene dine skal få ekstra livslengde.
Sommeren skal være enkel
Like enkelt som du stiller frem klokka till sommertid, møblerer du hagen i sommertid med Brafab. Brafab tilbyr et bredt og stilsikkert sortiment av hagemøbler.