Brafab

Svensk kvalitet

Når du kjøper et hagemøbel fra Brafab, merker du at det er tenkt nøye gjennom form og funksjon. Svensk kvalitet på sitt beste!

Møblene skal gi deg og uteplassen noe spesielt. Enten det er på balkongen, ved svømmebassenget eller ved epletreet nede i haven.

Hagemøblene fra Brafab er av høy kvalitet og de skal holde seg fine, sommer etter sommer. I Brafab sitt brede sortiment finner du blant annet de klassiske teakmøblene, romantiske rotting grupper og moderne plastmøbler.

Brafab ble startet så langt tilbake som i 1935 av Bror Carlsson. Han solgte børster, hjemmeflettede kurver og stiger i traktene rundt Øssjø i Småland i Sverige. Sønnen Rolf utviklet dette videre med salg til andre bedrifter og de ble etterhvert en stor grossist. Deres varer ble produsert av lokale småbedrifter og etterhvert ble de store på import av hagemøbler. De er nå en av de største leverandørene i Skandinavia av hagemøbler og annet til uteplassen.

Oakland Møbler leverer alt i Brafab sitt store sortiment.

Les mer

Du skal kjenne deg trygg når du har valgt utemøbel fra Brafab og du skal kjenne deg stolt når du innbyr til grillparty eller hageselskap. Om du bare vil slappe av i en lun krok av hagen. Skal du kjenne deg trygg på at et Brafab-møbel hjelper deg med nettopp det. Skal du kunne bruke utemøblene i regn eller sol, uten bekymringer. Skulle noe gå i stykker eller slites ut, så skal du vite att Brafab har et eget reservelager. Dette for at møblene dine skal få ekstra livslengde.
Sommeren skal være enkel
Like enkelt som du stiller frem klokka till sommertid, møblerer du hagen i sommertid med Brafab. Brafab tilbyr et bredt og stilsikkert sortiment av hagemøbler.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.