Cane-line

Cane-line et stort sortiment av eksklusive design hagemøbler. Cane-line er et dansk designselskap med 30 års erfaring innen design og produksjon av funksjonelle og komfortable møbler. Kjernen i deres filosofi er å gjøre livet komfortabelt og å gjøre både livet og stedene der du slapper av, mer verdifulle. De fokuserer konstant på kvalitet, innovative teknologier og komfort i både produkter og livet for øvrig, for å sikre at møblene lages med den største omtanke for miljøet og for folks velvære.

Cane-line utendørskolleksjon er designet og produsert med det formål å ha en komfortabel livsstil utendørs. Møblene til allslags vær gir maksimal komfort og krever minimalt vedlikehold. Innendørskolleksjon er essensen av det lette og enkle. En sterk og livfull kolleksjon av modeller basert på funksjonelle, tidløse og samfunnsansvarlige prinsipper. Serien Elements er en flerfunksjonell kolleksjon av produkter for innendørs og utendørs bruk med maksimal fleksibilitet. Alle de unike produktene kan brukes både ute og inne.

Cane-line sin kjerneverdi er komfort i ethvert aspekt ved møblene. De har lagt ned utallige timer i å utvikle og velge de riktige modellene, teknologiene og materialene. Komfort betyr for dem at du sitter eller ligger godt, og at møblene fungerer knirkefritt. Det betyr også minimalt vedlikehold, enkelt renhold, deres QuickDry-system og holdbare materialer. Cane-lines produkter kan brukes over hele verden og under alle klimatiske forhold. De robuste rammene, de UV-bestandige materialene og de hurtigtørkende putene kan være ute i stekende sol, pøsregn eller frost. Deres formål, «life made comfortable», betyr total komfort for deg.

Oakland Classic Møbler leverer alt fra Cane-line sine kolleksjoner.

Les mer