Cane-Line Breeze

Breeze serien er designet av Strand + Hvass. Duoen består av to anerkjente danske designere, Christina Strand og Niels Hvass. Breeze serien er utformet som stue- og kjøkkenmøbler.
Hvert element har samme estetiske utrykk, og kan brukes overalt og i alle uterom. Det er den særegne eleganse og letthet som gjør at Breeze minner om en mild sommervind. Hagemøblene er produsert i Cane-line Weave®, som er unikt for Cane-line. Materialet former seg etter kroppen og bevegelser for å skape svært komfortable møbler.

Hagemøbler i holdbart materiale
Den ultra-lette Breeze serien er enkel å flytte. Hver kan stå alene eller blandes med andre Cane-Line møbler. Det holdbare materiale er UV-bestandig og krever minimalt vedlikehold. Cane-line Weave® er spesielt utviklet for å tåle klimaforhold over hele verden. Materialet vil beholde sin form og farge i mange år.

Cane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line BreezeCane-Line Breeze

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.