Campingmøbler

Campingmøbler skal være gode å sitte i, men de må også være enkle å sette bort eller ta med seg på ferie eller stranda. Gode løsninger for å folde sammen i kombinasjon med lette og sterke materialer er det som må til for å lage det perfekte campingmøbel.

Med sine praktiske egenskaper og flotte design har campingmøblene fra Lafuma fått et utvidet bruksområde. De kan like godt brukes som vanlige hagemøbler. Eller som tilleggsmøbler både ute og inne.

Har du litt liten plass eller bare ønsker praktiske løsninger? Da anbefaler vi hos Oakland, Lafuma. Her får du fantastisk kvalitet og sittekomfort!

LafumaLafumaLafumaLafumaLafumaLafuma

Lafuma gir deg camping- og hagemøbler med en utrolig komfort!

I sortimentet for 2022 finner du den beste komforten og kvaliteten.
Miljøvennlige hage- og campingmøbler
På fabrikken i Anneyron i Drôme-regionen har Lafuma vært involvert fra starten i en øko-design tilnærming, arbeider med kvalitet, holdbare materialer og insisterer på målrettet miljøvennlig produksjon.

Ved å kjøpe Lafuma velger du slitesterke, miljømessig ansvarlig utemøbler. Beviset: Alle hagemøblene har nå 5 års garanti!

Nye Be Comfort er bevis på deres engasjementet for bærekraftig komfort. Be Comfort, er:
• En ultra komfortabel, teknisk setepute med enestående anti UV-ytelse,
• En moderne og elegant stil med et honeycomb-motiv, et symbol på biologisk mangfold.
• Bærekraftig produksjon, ved å se på alle deler av produksjonen har de kommet frem til en produksjonsprosess som har redusert innvirkningen på miljøet.

Denne innovasjonen bringer sammen komfort, estetikk og holdbarhet, som alle generasjoner av mennesker har elsket i over 60 år.
Så, sett deg ned, slapp av og nyt …. lenge!
Uten tvil: Lafuma er garantien for varig komfort.

 

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.