Vedlikeholdsfrie hagemøbler med allværsputer

Adelaide er en moderne hagemøbelserie med flotte linjer og god sittekomfort. Dette er vedlikeholdsfrie hagemøbler med utendørsputer i Oaktekstil. Utendørsputene tørker raskt, de er lette å holde rene og de tåler å ligge i møblene. De tåler gode regnskyll, og er klare til bruk etter kort tid.

Adelaideserien kommer i ulike varianter. Vi leverer både stor hjørnegruppe, liten hjørnegruppe, 3-seter sofagruppe og stolsett. Rammeverket på møblementet kommer i fargene koksgrå og matt hvit, og putene kommer i fargene lys grå, mørk grå og marineblå. Her finner en altså noe for enhver smak!

Noe av det som er genialt med denne serien er at du kan justere bordhøyden ved å kjøpe bordbein i ulike lengder. Da kan du variere mellom spise– eller loungegruppe, alt etter ønskelig behov.

Adelaide er slik hagemøblene skal være i dag:

Er du lei av å bruke tid på å dra putene inn og ut fra sofaen ut fra hva slags vær som er meldt? Da er adelaideserien midt i blinken for deg. Putene kommer med svært praktiske festeanordninger som gjør at de holder seg på plass i møblementet tross vær og vind. Dette er hagemøbler som er spesialutviklet for norsk sommer, og for deg som ønsker alt i ett er dette et godt valg! Her får du vedlikeholdsfrie og lettvinte møbler med moderne stil. I tillegg er de også gode og komfortable. Adelaide hagemøbler passer inn på alt fra moderne terrasser, til trehus og klassiske norske uteområder.

Oakland hagemøbler er designet og produsert av oss. På denne måten greier vi å levere bedre utemøbler til en billigere pris. Oakland hagemøbler har blitt veldig populære og er ofte kundenes første valg i butikkene.

Les mer
AdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaideAdelaide

Viser 1–15 av 48 resultater

supersalg hagemøbler

Superpris
Sandy 3seter hagegruppe stilig, billig og vedlikeholdsfrie hagemøbler. Hvit Aluminiumsramme og Grå Olefin puter i en moderne stilfull design.
Se mer
-42%
Bali regulerbar hvilestolsett, med Grønn farget Oaktekstil puter som tåler regn. Hagemøbler i koksgrå aluminium med flottdesign, god sittekomfort og...
Se mer
-50%
Seattle Hagebarsett med Sungrella allværs puter. Design med runde komfortable former. Og unike utendørs egenskaper er dette virkelig lukseriøse hagemøbler.
Se mer
Bilde av bestselgeren vår Bali i fargen grønn-34%
Bali 3seter hagegruppe, med Grønn farget Oaktekstil puter som tåler regn. Hagemøbler i koksgrå aluminium med flott design, god sittekomfort...
Se mer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.