Oliver

Klassisk rotting-modul hagemøbel serie fra Oakland

Nå med allværsputer i OakTekstil !

Oliver er en kompakt modul hagemøbel serie. En skikkelig favoritt blant kundene. Her får du fin design, god sittekomfort og god kvalitet til en super pris. Hagemøblene er håndflettet i vedlikeholdsfri kunstrotting. Velg mellom puter i Olefin eller OakTekstil allværsputer.  Hagemøbelputer som tåler mye sol og fuktighet uten å ta skade av det.
Her kan du bygge hagegrupper fra de minste til de største, til den løsningen du måtte trenge. Den kan bygges til små hjørnegrupper, vanlig hjørnegrupper, hestesko, 2 og 3 seter grupper og mye mer. Her kan du plukke og mikse slik du selv vil.
Dette er sommermøbler med mange gode kvaliteter.

Oliver er slik hagemøblene skal være i dag:

  • Vedlikeholdsfri kunstrotting
  • Vedlikeholdsfri glasstopp
  • Ramme i pulverlakkert aluminium
  • Olefin hageputer
  • OakTekstil hageputer – allværsputer
  • Klassiske linjer
  • Håndlaget
  • God sittekomfort
  • 5 års garanti

Serien passer inn på den lille balkongen, men også på den store terrassen. Den passer inn i et nytt moderne miljø men også perfekt til trehus og et mer klassisk norsk uteområde. Hagemøblene er også fine i en inne glasset balkong eller hagestue.

Med kjent Oakland kvalitet og 5 års garanti, er dette hagemøbler du kan nyte år etter år. Den har et supert design og god pris.

Oakland hagemøbler er designet og produsert av oss. På denne måten greier vi å levere bedre utemøbler til en billigere pris. Oakland hagemøbler har blitt veldig populære og er ofte kundenes første valg i butikkene.

Les mer
OliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliverOliver

Viser alle 5 resultater

Produktkategori
Hagemøbler (5)
Merke
OakLand (5)
Familie
Oliver (5)
Kvalitet
Aluminium (3)
Farge
Fjellgrå (1)
Lys grå 2in1 mix (1)
Naturgrå 2in1 mix (4)
Varmbrun (3)
Pris
Allværsputer
Allværsputer
-27%
Oliver modulbaserte hagegruppe er en populær hagegruppe i vedlikeholdsfri kunstrotting der det to-delte settbordet har en Ceramic glassplate. backslash nMed...
Se mer
Allværsputer
Oliver modulbaserte hagegruppe er en populær hagegruppe i vedlikeholdsfri kunstrotting. Hagemøblene har moderne linjer og design, og har gode tykke...
Se mer
-33%
Oliver modulbaserte hagegruppe er en populær hagegruppe i vedlikeholdsfri kunstrotting. Hagemøblene har moderne linjer og design, og har gode tykke...
Se mer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.