Møbler Merkevare

Oakland Møbler kvalitet og design på nett og i butikk
Hos oss finner du møbler fra kjente merkevare leverandører. De kan leveres i et stort antall kvaitetstekstiler, størrelser og løsninger.  Merkevare leverandører er en garanti for at du får en kavalitet og design som du kan være fornøyd med og som holder lenge.Finner du ikke det du leter etter  spør oss i butikk så kan det nok ordnes.Alt kan bestilles, og vi hjelper deg gjerne. Ønsker du å bestille eller hjelp til å finne din løsning og pris. Ta kontakt, fyll ut skjema eller ring : 64 87 74 00

Her finner du et stort utvalg av anerkjente merkevarer og produsenter av kvalitets møbler.
Billige møbler, til eksklusive merkevarer
Vårt sortiment av møbler strekker seg fra billige møbler, til eksklusive merkevarer. Hos oss skal du kunne velge mellom billig og dyrt, moderne design eller tidløst og klassisk. Samtidig som vi vil alltid ha fokus på kvalitet og sittekomfort. Vi ønsker å være møbel leverandøren din. Hos oss jobber erfarne møbelselgere og vi liker å kalle dem møbelspesialister. På den måten sikrer god service og mange fornøyde kunder. Oakland møbler selger moderne kvalitetsmøbler, med nordisk design og stil.

Utvalget vårt og stort og gjennomprøvd, og  2019 sortimentet er kanskje det beste så langt. Hos oss finner du de fineste og nyeste, trendene innen stue og interiør møbler..

Kjente merkevarer som SITS, RAVE, Torkelson,  Baltic, BD-Møbler, Brøderna Amderssons, Burhens, Het Anker, Himolla, Hjelmeland, Home Factory, Mølballe, Selva, Tonning & Stryn, Kleppe.

Soverommet, spisestua eller stua vil finne smarte og fleksible møbler hos oss. Har du liten eller stor plass så finner du løsningene hos oss.
Vi har stort utvalg i moderne, tidløse, smarte møbler, til alle husets rom. Spiseplassen, sofakroken, Tv-kroken, er alle ute-rom som vil se utrolig bra ut med møbler fra Oakland Classic Møbler.
Hvor finner du Oakland butikkene?
Vi har butikker i Mandal, Kristiansand, Vestby og Fredrikstad. Forhandlere på Bryne og Revetal. Kunder i Rogaland, Sørlandet, Agder og Telemark, Østfold og Vestfold, samt Oslo, vil alle ha Oakland butikker i nærområdet. Men vi selger flotte møbler til fornøyde kunder i hele Norge.

Les mer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.