BD-möbler

Familiebedriften BD-møbler
Familiebedriften har laget stilfulle sofaer og stoler siden 1967.  BD-mobler benytter seg av kjente skandinaviske designere som sammen med fabrikken følger møbelet fra skisse til ferdig produkt.  BD-møbler bruker mye ressurser på egne løsninger med fokus på høy kvalitet på alt fra ramme til skinn. Velger du et møbel fra BD har du et produkt med topp komfort og nydelig design du kan glede deg over i mange år. BD-mobler har et stort utvalg av sofaer, sofastoler, hvilestoler og reclinere.
Moderne design møbler
Nordisk design av høykvalitet
BD-møbler har en utsøkt design. Stramme nordiske linjer av høy kvalitet. Et BD møbel kan spesialtilpasses kundens behov. Både på farge, comfort og størrelse.
Ønsker du skinn møbler?
Da anbefaler vi møbler fra BD. Her finner du et stort utvalg av design. Og du kan velge fritt mellom mange skinn farger og kvaliteter. Om du ønsker møblet i stoff, så er også det mulig.

Hvert skinn blir nøye utvalgt og kuttet, skjært og sydd for hånd. for at du skal få den perfekte skinnstolen  Oakland Møbler kan levere alle produktene i kolleksjonen og har utstillinger av utvalgte modeller i butikkene i Vestby og Fredrikstad.

Les mer

Filtrer på
Filtrer på pris

Elegance fotpall fra

 
2 880,-
Elegance fotpall til Elegance stol
Se mer

Elegance regulerbar hvilestol fra

 
11 860,-
Elegance regulerbar hvilestol fra finske BD-Møbler
Se mer

Eastwood 2.5-seter fra

 
16 500,-
Eastwood 2.5-seter sofa fra finske BD-møbler
Se mer

Sensess regulerbar hvilestol

 
16 990,-
Sensess recliner hvilestol fra den finske møbelprodusenten BD-Møbler. Sensess modell 3000 er en meget komfortabel hvilestol med regulerbar rygg, innebygd...
Se mer

Eastwood 2.5-seter

 
19 200,-
Eastwood 2.5-seter sofa fra finske BD-Møbler
Se mer

Eastwood 3-seter fra

 
19 500,-
Eastwood 3-seter sofa fra finske BD-Møbler
Se mer