Brøderna Anderssons

Bröderna Anderssons er svensk kvalitet, smålandsk håndverkskunnskap og yrkesstolthet. De har laget designmøbler i Småländska Ekenässjön i over 100 år. Bröderna Anderssons er kjent for sitt stilsikre design, kvalitet inn i minste lille detalj og den store valgfriheten når det gjelder stoffer. Det er lett å bli glad i møblene fra Brøderna Anderssons,- det er nydelig design og kvalitet som holder år etter år. At det er forskjell på møbler og møbler vet de, og hemmeligheten for den store suksessen ligger i produktutvikling og kunnskap. Fabrikken har valgt å beholde hele produksjonen fra skisse til ferdig møbel under eget tak. Fra valg av treverk fra egen skog til den siste sømmen er på plass. Dette gir et unikt overblikk og full kontroll på produksjonen. Du vet hva du får når du velger Brøderna Anderssons.

På fabrikken finnes et team som jobber med produktutvikling og design. De samarbeider også med flere møbeldesignere for å få frem produkter som er pene å se på og komfortable å sitte i. Bra design holder seg moderne og tiltalende over tid. Mange av møblene som er laget har blitt moderne klassikere. Inspirasjon hentes fra dagliglivet, ideer blir til skisser og protyper lages og testes grundig før produksjon. Stoffer og treverk i høy kvalitet tilpasses i et omsorgsfullt håndverk.

Oakland Classic Møbler kan levere hele sortimentet til Brøderna Anderssons og vi har utstillinger i Vestby og Fredrikstad.

Les mer

Viser 1–15 av 18 resultater

Produktkategori
Møbler (18)
Merke
Brøderna Anderssons (18)
Familie
Ava (2)
Carina (2)
Electra (2)
Focus (2)
Hampton (3)
Royal (3)
Swing (2)
Tellus (2)
Kvalitet
Farge
Pris
Electra 3-seter sofa fra Brøderna Anderssons.
Se mer
Hampton 3-seter sofa utstilling
Se mer
Hampton 3-seter fra Bröderna Anderssons er en klassisk og stilsikker sofa med meget god komfort og kvalitet. Mange stoffer og...
Se mer
-19%
Focus regulerbar hvilestol med pall i saueskinn fra Brøderna Anderssons. Nå til kampanjepris!
Se mer
Electra 3-seter fra Brøderna Anderssons
Se mer
Royal King hvilestol fra Brøderna Anderssons
Se mer
Hampton 2-seter fra Bröderna Anderssons er en klassisk og stilsikker sofa med meget god komfort og kvalitet. Mange stoffer og...
Se mer
Tellus regulerbar hvilestol fra Brøderna Anderssons
Se mer
-21%
Focus regulerbar hvilestol med pall fra Brøderna Anderssons. Nå til kampanjepris!
Se mer
Royal hvilestol fra Brøderna Anderssons
Se mer
Carina hvilestol fra Brøderna Anderssons
Se mer
Ava lenestol med sving fra Brøderna Anderssons
Se mer
Swing stol fra Brøderna Anderssons
Se mer
-10%
Swing stol fra Brøderna Anderssons
Se mer
Ava lenestol med sving
Se mer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.