Burhéns

I tre genrasjoner
I tre generasjoner siden 1948 har familien Burhén produsert møbler. Slagordet deres er «Møbler å leve med». Man skal kjenne seg hjemme når man sitter i en sofa fra Burhens. Selv om de lager møbler i høy kvalitet med god komfort, prøver de å holde prisen så lav som mulig. Alle skal ha råd til et godt møbel. Sofa og stoler har vært fokus helt fra starten, i både klassisk og moderne stil. Som spesialister har de en veltrimmet produksjon, kort leveringstid og stor fleksibilitet for å tilpasse sofaen for deg.
Grunnlagt av Curt Burhén
Curt Burhén grunnla bedriften med møbeldeler produsert for hånd. På 60-tallet kom sønnen Folke med og siden da er det produsert sofaer, stoler og sovesofaer med høy kvalitet og god komfort. På 90-tallet ble det bygd opp en egen fabrikk i Polen som lager møblene med samme høye skandinaviske krav til kvalitet.

Oakland Møbler kan levere alle modeller i Burhens sortiment. Se utstillinger og prøv møblene hos oss i Vestby, Fredrikstad, Kristiansand og Mandal. Høy kvalitet, klassik og moderne design. Møbler og sofaer for den kresne.

Les mer