Burhéns

I tre genrasjoner
I tre generasjoner siden 1948 har familien Burhén produsert møbler. Slagordet deres er «Møbler å leve med». Man skal kjenne seg hjemme når man sitter i en sofa fra Burhens. Selv om de lager møbler i høy kvalitet med god komfort, prøver de å holde prisen så lav som mulig. Alle skal ha råd til et godt møbel. Sofa og stoler har vært fokus helt fra starten, i både klassisk og moderne stil. Som spesialister har de en veltrimmet produksjon, kort leveringstid og stor fleksibilitet for å tilpasse sofaen for deg.
Grunnlagt av Curt Burhén
Curt Burhén grunnla bedriften med møbeldeler produsert for hånd. På 60-tallet kom sønnen Folke med og siden da er det produsert sofaer, stoler og sovesofaer med høy kvalitet og god komfort. På 90-tallet ble det bygd opp en egen fabrikk i Polen som lager møblene med samme høye skandinaviske krav til kvalitet.

Oakland Møbler kan levere alle modeller i Burhens sortiment. Se utstillinger og prøv møblene hos oss i Vestby, Fredrikstad, Kristiansand og Mandal. Høy kvalitet, klassik og moderne design. Møbler og sofaer for den kresne.

Les mer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.