Hjelmeland

60 års Norsk tradisjon ligger til grunn for kvalitet, design og komfort!
Velger du et produkt fra Hjelmeland får du et tidløst norskprodusert kvalitetsprodukt.Modellene i Hjelmelansd’s kolleksjon leveres i mange kvalitettekstiler. Du velger! I produksjon benyttes de beste råmaterialer og de beste fagfolkene. Dette sikrer en kvalitet som vi i Norge kan være stolte av. Hjelmeland er kjent for sin sittekomfort og måltilpasninger, noe som er en av deres spesialiteter.

Miljøvennlige kortreiste kvalitetsmøbler, produsert i Ålesund på Sunnmøre. Din sofa kan skreddersys etter dine egne mål og sittehøyder!
Hjelmelands styrker:
• produksjon i Norge
• norske kvalitetsstoff (hard bruk, fra Innvik Sellgren AS)
• unik sittekomfort
• topp kvalitet
• miljøvennlig
Kvalitet og komfort
Nils Hjelmeland & Co ble etablert i 1953. Målsetningen er å skape møbler med unik sittekomfort og høy kvalitet. Bedriften har mer enn 50 års erfaring, og dyktige fagfolk gjør sitt beste for at du får møbler av beste kvalitet.

Les mer

Viser 1–18 av 36 resultater

Kontakt og bestillingskjema trykk her.

Målsøm

Hjelmelands modeller kan leveres med en rekke utvalgte stoffer, bein og varianter. I tillegg til dette så tilbyr Hjelmeland målsøm eller skreddersøm. Vi hjelper deg gjerne.

Hjelmeland skreddersyr din sofa i målsøm etter spesialmål og spesial sittehøyde:
Utgangspunktet er +15% på prislisten for forkorting eller forlenging inntil 30cm.

Skal en 2-seter forlenges med 1 – 30cm er pristillegget uansett 15% på den komplette 2-seteren.

På en gruppe 3 + 2, der for eksempel. 2-seter skal forlenges, regnes IKKE tillegget på hele gruppen, men kun på 2-seter.

Skal en 3-seter forlenges med inntil 30cm er tillegget på denne 15%, men skal den forlenges utover dette må det f.eks. kobles 2 stk 2-seter, og da blir det +15% på begge enhetene.

Har man en vinkel der f.eks. 2-seter skal forlenges, så regnes +15% kun på 2-seter.

Gå til side for Smart, Classic eller Maxima
for å se alternativ for målsøm.