Home Factory

Home Factory sortimetet
Home Factory har lidenskap for interiør og design. Produktene er tidsriktige, både når det gjelder materialer og farge valg. Her får du mye kvalitet, design og komfort.

Interiør og møbler kan skape et levende hjem. Home Factory greier nettopp dette. Veldig populære høykvalitets møbler og interiør til markedets beste pris.

Home Factory har et stort sortiment av moderne og klassiske møbler og interiør. Her finner du sofa, chaiselougue, stoler, spisebord, sofabord, sidebord, nattbord, kommode, skap, hyller, puter, pledd, lamper, bord lamper, taklamper, puff, pall, bilde og mye mer.

Materialene og fargene har gjennomgående god kvalitet og et eksklusivt uttrykk.

Lamper og metallmøbler er lakkert i med i moderne sort eller gull.

Møblene er trekt i et eksklusivt velour tekstil, som finnes i flere klassiske og moderne farger. Fargene er orange, muldvarp, grå , mørk grå, sort, beige og petroliums blå. Orange er en nyhet som mange velger.

Møbler i tre og detaljer i tre, er i fargene sort eller natur eik. Møblene er gjennomgående kraftige og bord, skap og hyller er produsert i finert eik.

Home Factory greier å levere markedsledende moderne produkter som er bedre en forventet, til en gunstig pris. Møblene er også lagerført, og har derfor veldig kort leveringstid.

Det at møblene er lagerført og at det ikke er spesialbestilling er hemmeligheten bak det fantastiske prisene.

Vi anbefaler Home Factory.

Les mer

Produkt utvalg

Klassisk vitrineskap med mye lagringsplass. Kraftige detaljer og rette linjer. Overflate i finert eik
Se mer
Klassisk sofa med rålekre detaljer i en nydelig velour. Mange farger, unik sittekomfort.Flotte nagler langs kanten. Puter følger med.
Se mer
Klassisk bordlampe med sort rund skjerm og sort understell. Kan også skaffes med gullfarget fot.
Se mer
Atlanta suppleringsstol som lar seg kombinere med klassikerene av sofaer eller alene i en hall eller annen krok som trenger...
Se mer
Stilren og lekker taklampe i glass med sort stålramme.
Se mer
Klassisk og moderne stuebord i sort eik
Se mer
Lekker myk pyntepute i velour. Innerpute i dun. Puta du bare må ha.
Se mer
Minimalistisk og tidsriktig skap i sort eikefinèr, og understell i sort metall. Nice skap er et tøft statement møbel som...
Se mer
Velour & moderne stramme linjer

Vi ønsker å ha det mykt og lunt. Det gir oss en følelse av felleskap og trygghet og Velour gir oss nettopp dette. Møbler som tåler å bli brukt og som inviterer familie og venner til en koselig prat eller kaffe kopp. Men det er mage grunner til å velge møbler i velour, som har blitt brukt i mange finstuer i århundrer.

  • Velour er veldig slitesterkt
  • Det er mykt og innbydende
  • Lyset bryter fint i stoffet, slik at det ser eksklusivt ut.
  • Velour er lett å holde rein og vedlikeholde.
  • Kan vaskes og impregneres.
  • Stilig og fint stoff som passer til de fleste stilarter