Houe Reclips

CLIPS er en serie utendørsmøbler som består av spisestoler, gyngestoler og barstoler laget av brede plast-lameller som er klippet på en lett pulverlakkert aluminiumsramme.

Komponentene av de store lamellene er nøye komponert for å gi nøyaktig den riktige styrken og motstandsdyktigheten. Aluminiumet kombinert med den UV-beskyttende plastikken gjør at hagemøblene fra CLIPS trenger minimalt med vedlikehold.

Plastikk lamellene er den visuelle ryggraden til CLIPS serien. De vertikale skjøtene tilbyr et fleksibelt og komfortabelt putefritt sete, med en mulighet for å velge de fargene du ønsker ved enkelt å bytte ut lamellene.

CLIPS spisestoler og barstoler kommer med en sort aluminiumsramme, og du kan velge mellom lameller i 6 forskjellige rolige naturfarger. Gyngestolene kommer i en sort eller en farge ramme som matcher lamellene. For spisestolene og gyngestolene kan du også, dersom du ønsker, velge å tilføre armlener i vakker bambus.

Houe ReclipsHoue ReclipsHoue ReclipsHoue ReclipsHoue ReclipsHoue Reclips

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.