Nyheter 2018

Cacoon og Kajito!

Vi har fått inn fantastisk fine hengestoler og hengekøyestoler for den designbevisste! Cacoon er en serie med hengestoler, eller «reder» som passer opptil 2 voksne personer. Her kan man nyte lange dager i solen, beskyttet fra vær og vind, eller ta den med deg inn og henge den i stua. Barna vil elske denne og bygge en lekehule som svinger i luften. Kajito er en snedig konstruksjon som gir deg hengekøye og hengekøyestativ i ett praktisk sammenleggbart sett. Kajito leveres med transportbag og 2 trekk i fargene «moon» og «earth». Du setter enkelt opp sengen på 5 sekunder, like enkel å pakke ned. Dette er et fantastisk fint produkt som vil skape misunnelse alle steder!

Salt er en helt ny serie vi er stolte av å presentere! Med moderne linjer og design tror vi dette blir en kommende klassiker. Materialer som hvitvasket teak, regattatau og fiberbetong er en blanding av det tradisjonsrike med det moderne. Puter i værbestandig Olefin gir deg en problemfri hverdag som tåler en støyt. Er du som vi opptatt av det «lille ekstra» og suveren kvalitet, er Salt serien noe for deg!

Lyon er en familie møbler med mange likhetstrekk som «Salt». Her er det kvalitetsmaterialer som teak og regattatau i fokus. Treverket er behandlet med varm glød kombinert med hvit og sort. Lyon serien fokuserer på en praktisk og funksjonell spiseplass med den komfort og fleksibilitet du er vant med fra spisestuen inne.

Lyon og Salt er møbelfamilier med et sterkt slektskap og kan fint brukes om hverandre på uteplassen.

MALIBU er serien med møbler du bare vet du har sett mange ganger før.. Men det er noen viktige forskjeller. Vår Malibu serie er laget i lakkert aluminium, Veier omtrent ingenting og trives like godt ute som inne. Stolene med tilhørende bord kan flyttes rundt i en fei og håndteres av hvem som helst. De kan settes sammen så de passer situasjonen og flyttes inn til spisestuen om du trenger noen ekstra stoler. Det er det som er hemmeligheten bak Malibu, den sklir rett inn overalt, som en gammel venn og tusenkunstner, men den har lært seg noen nye triks!