FØRSTE DRYSS AV HAGEMØBELNYHETER FOR SOMMEREN 2021

14. august 2020

 

Hagemøbelnyheter sommeren 2021

Vi har alltid nye utemøbler på vei inn, og det er en glede for oss å gi dere et innblikk i noen av våre hagemøbelnyheter for sommeren 2021 som er kommet til butikken! Er du en av dem som liker å være tidlig ute og vil sikre deg nyhetene for sommeren 2021 før sesongen har begynt? Da har du en gyllen mulighet til å gjøre gode kjøp nå.

Vi har utrolig mange spennende nyheter som du bare må sjekke ut! Vi lanserer noen splitter nye serier med nyheter som har flotte og unike design. I tillegg utvider vi også sortimentet i noen av våre allerede populære hagemøbelserier. Her er det mye fint, og garantert noe for enhver smak.

Dersom du ønsker å lese mer om de helt nye seriene våre kan du klikke deg inn på blogginnlegget «Se her! Nye spennende hagemøbelserier», og dersom du ønsker å lese om nyhetene i noen av våre populære hagemøbelserier kan du klikke deg inn på blogginnlegget «Populære hagemøbelserier får nye tilskudd, se dem her!». Velg deg ut din favoritt, og sikre deg nyhetene for sesongen 2021 allerede nå.

«Se her! Nye spennende hagemøbelserier»

I dette blogginnlegget kan du lese om noen av våre helt nye hagemøbelserier som er nyheter for sesongen 2021. Dersom du ønsker å sikre deg siste nytt allerede før sesongen er i gang anbefaler vi deg å sjekke ut nyhetene nå. Velg deg ut din favoritt, og slå til allerede nå! Da får du sikra deg favorittene dine innen neste sommersesong. Noen av våre spennende nye serier for 2021 er disse:

〉Moon

Petter

Park

〉Aker Brygge

 

«Populære hagemøbelserier får nye tilskudd, se dem her!»

I dette blogginnlegget kan du lese om noen av våre populære hagemøbelserier som vi nå utvider sortimentet i. Her kan du virkelig fornye uteplassen din med flotte utemøbler som har unike og eksklusive design. Kanskje du også allerede har hagemøbler fra en av våre Oaklandserier hjemme? Sjekk ut det nye sortimentet vårt da vel, og se om du kan supplere gruppa di med noen av nyhetene! Noen av seriene vi utvider sortimentet i er:

Bali

〉Vendela

〉Stanford

〉Duke

〉Siena

Velkommen innom oss!

Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker dersom du ønsker å se og prøve de nye hagemøblene våre. Hvis du ikke har mulighet til å komme innom en av våre butikker, kan du finne hele utvalget i nettbutikken vår på Oakland.no. Hvis du lurer på noe eller ønsker inspirasjon, må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er tilgjengelig på chat, telefon og mail for å hjelpe deg med det du lurer på. Vi ser frem til å høre fra deg!