SE HER! NYE SPENNENDE HAGEMØBELSERIER

18. april 2021

 

Spennende nye hagemøbelserier for sommeren 2021

Vi lanserer noen splitter nye hagemøbelserier for sommeren 2021, og her er det bare å holde seg fast, for disse nyhetene er så flotte!! En gladnyhet er at vi allerede har fått dem inn i butikkene, og dermed kan du sikre deg utemøbler for sommersesongen 2021 allerede nå! Utemøblene i våre nye, spennende hagemøbelserier er spesialutviklet av gründeren bak Oakland, Helge Eikeland. Dette er reale Oaklandprodukter av eksklusivt design og høy kvalitet. Utemøbler fra Oakland holder seg fine i mange år fremover, og her får du mye for pengene!

Moon – Solsenga som tar pusten fra deg

Solsenga i serien vår «Moon» er ei solseng som nærmest tar pusten fra deg. Selv bildene av den får frem hvor majestetisk, elegant og stilfull den er, og enda bedre ser den ut i virkeligheten! Med en diameter på hele to meter, rommer denne plass til mange. Moon er stilig, unik, romslig, koselig og ikke minst praktisk.

 

 

I denne solsenga blir de beste sommerminnene skapt. Det er her du deler den perfekte sommerdagen sammen med bestevennen din mens dere spiser nyplukkede norske jordbær og har et iskaldt glass vann med isbiter i hånda. Det er også her du kan slenge deg ned i sola og nyte godboka etter en lang dag på jobben, eller hele sommerdagen dersom du nyter feriedager. Når kvelden kommer og stjernene titter frem mens månen glir sakte oppover på himmelen, er den perfekt for deg og din kjære. Her kan dere kose dere med en varm kopp te, noe godt i glasset, favorittene i godteriskåla og et mykt, deilig pledd mens dere ser Netflix på dataskjermen, eller nyter den klare stjernehimmelen. Det er her de beste, og hverdagslige, sommerminnene skapes.

I tillegg til at denne solsenga er enestående og elegant i utseendet, er den også utrolig praktisk. Den er nemlig vedlikeholdsfri med rammer av rustfri aluminium, og putene som følger med er allværsputer (med unntak av de to lysgrå pynteputene som medfølger). Solsenga kan altså stå ute selv om det regner, og etter kort tid i sola er den klar for bruk igjen. Den består av to moduler som kan trekkes fra hverandre og brukes separat. Dermed kan du for eksempel plassere et bord mellom de to modulene, så har du ei sittegruppe! Her får du altså en stilfull, praktisk og romslig solseng av topp kvalitet. Dette er et godt kjøp!

 

Fyll på med pynteputer

Som vist på bildene kan du også fylle på med noen av våre pynteputer. Vi har både puter i allværsstoff og i vanlig hagemøbelstoff. Se utvalget vårt her.

 

Petter – Romslige, moderne loungemøbler

Nyheten vår «Petter» er en utrolig flott og kul serie med romslige, moderne loungemøbler. Denne serien er særdeles eksklusiv, og det er kun hos Oakland at du får en loungeserie i denne størrelsen og dette designet med så mange gode kvaliteter som Petter har. Putene i serien er ekstra tykke, og helt utrolig myke. På toppen av det hele er dette allværsputer. Store og tykke allværsputer som tørker fort er som regel ganske harde å sitte i, men i loungemøblene Petter får du tykke allværsputer som har en forbløffende god sittekomfort. I tillegg er møblene svært romslige med dybde på en hel meter. Denne nyheten må du bare prøve!

Designmessig skiller Petter seg fra andre hagemøbler. Sett forfra er møbelrammen tykk med et kraftig uttrykk, men sett fra profil er møbelrammen tynn. Dermed har serien en minimalistisk og unik stil som ikke ligner naboens klassiske hagemøbler.

 

 

Er du en fornuftig person som elsker å ta praktiske og gode valg? Da kan det ofte være vanskelig å unne seg det som er kult og stilig, men her slipper du heldigvis dette problemet! Dersom du kjøper hagemøbler fra «Petter«, tar du et stilfullt, fornuftig og praktisk valg. Det er nemlig en vedlikeholdsfri og fleksibel serie. Du slipper å bruke tid på å dra putene inn og ut i frykt for at de blir liggende ute i regnvær, de tørker jo nemlig fort igjen på grunn av allværsegenskapene. I tillegg har ryggputene i møblene svært praktiske festeanordninger som gjør at de blir liggende i møblenementet til tross for sterk vind.

Petter er en modulbasert serie, og det er nesten som å spille tetris – du kan plassere brikkene der du selv vil ha dem. Her kan du bygge hagegruppa akkurat som du vil slik at den passer perfekt til din uteplass. Serien kommer i 3seter, hjørnemodul og midtmodul, og her kan du plukke og mikse. Her får du en serie utemøbler som er praktiske og fornuftige samtidig som de er moderne, unike og svært komfortable. Bedre enn dette blir det ikke!

I disse møblene kan du lene deg godt tilbake og krølle beina sammen under pleddet mens du nyter et glass med noe godt i sammen med din kjære, eller nyter alenetid for deg selv. Serien er perfekt for lange sommerkvelder, og den passer ypperlig for deg som elsker romslige loungemøbler med god plass.

 

Park – Komforten ligger i detaljene

Park er nok en av de kuleste hagemøbelnyhetene for sommeren 2021. Denne er ordentlig stilfull, og den er midt i blinken for deg som er glad i å være trendy og samtidig ha en litt røff look. Når du ser møblene fra profil ser du de aerodynamiske linjene. Selv om benkene og stolene ikke har tykke puter, er sittekomforten vanvittig god på grunn av disse linjene. De runde formene gjør at Park utemøblene er helt fantastiske å sitte i. Det er nettopp derfor detaljer betyr så mye, og her har Helge Eikeland jobbet ordentlig detaljert for å utvikle best mulig sittekomfort. Han har også utviklet sitteputer til møblene som følger de aerodynamiske linjene. Disse putene er sydd i allværsstoffet vårt OakTekstil som gjør at putene kan ligge ute i både sol og regn. Putene tørker fort etter et regnskyll og er klare til bruk etter kort tid i sola.

Møblementet er laget av rustfri og vedlikeholdsfri aluminium, så her får du utemøbler som kan stå ute gjennom hele sommersesongen. Beina på møblene er nøye planlagt, og med ei aluminiumsramme hele veien langs bunnen kan disse møblene stå på gressplenen uten å trykke seg gjennom bakken. På toppen av dette er stolene stablebare, og dermed er det enkelt å lagre dem gjennom vinteren. Det blir ikke enklere å ta vare på hagemøblene dine enn dette.

Nyheten Park passer godt inn på alt fra balkonger til store terrasser, og møblene bidrar til å gi uteplassen din en trendy og moderne stil. Den egner seg også godt i hagen under epletreet og i klassiske nordiske omgivelser. Ekstra kul vil den nok være utenfor moderne, nye trehus og funkishus. Her får du et designprega og allsidig utemøblement som du kan nyte mange gode kaffekopper i.

Aker Brygge

Nyheten vår Aker Brygge er en serie med rottingmøbler som er både retro og moderne, og den har alle funksjonene dagens utemøbler skal ha. Møblene er vedlikeholdsfrie, og har allværsputer i den deilige fargen «Varmbrun«. Disse putene kan ligge ute i all salgs vær, og tåler både regn og sol godt. Dermed kan møblene stå ute gjennom hele sommersesongen. Dette er en serie som rett og slett er skreddersydd for nordiske forhold!

Det som særlig utmerker seg ved Aker Brygge er kombinasjonen av flat rotting og halvrund rotting. Blandingen av disse to typene rotting gir møblene et unikt og fint utseende, og gjør at de skiller seg litt fra klassiske rottingmøbler. Fargen på rottingen, «Grafitt«, er spesialutviklet av Helge Eikeland, og denne har slått svært godt an hos kundene. De gode allværsputene i den behagelige fargen «Varmbrun» passer perfekt inn i hagegruppa. De runde, slanke og lange beinene på sofagruppa gjør at serien får en retro look, samtidig som den er moderne.

Sofagruppa er fleksibel og består av en 3seter med sjeselong og en puff. Her kan du flytte på modulene og bruke dem slik du ønsker. Et hett tips er at du enkelt kan gjøre sofagruppa om til en daybed ved å flytte på puffen.

Se hele utvalget vårt!

Vi har et stort utvalg av både møbler og hagemøbler som vi designer og produserer selv. I tillegg har vi flotte merkevarer fra en rekke kjente leverandører. Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker for å se hele utvalget, og finne de hagemøblene som passer perfekt til din smak og dine behov. Du finner hele utvalget vårt i nettbutikken vår på Oakland.no. Dersom du lurer på noe, er du veldig velkommen til å ta kontakt med oss via kundeservice. Der står våre møbel- og hagemøbeleksperter klare for å hjelpe deg med det du lurer på. Vi gleder oss til å høre fra deg!