POPULÆRE HAGEMØBELSERIER FÅR NYE TILSKUDD, SE DEM HER!

14. august 2020

 

Vi utvider sortimentet i populære hagemøbelserier med friske nyheter 

Vi har et stort og bredt utvalg av hagemøbler, slik at du kan finne de hagemøblene som passer din smak og dine behov. Derfor elsker vi å også utvide sortimentet, og vi fornyer stadig utvalget. Vi lanserer nå mange spennende nyheter i noen av våre mest populære hagemøbelserier. Ta deg en titt på nyhetene videre nedover i dette innlegget, og velg deg ut dine favoritter!

Bali – Loungebord med bordplate i bambus eller teak

Bali er en av våre bestselgere i 2020, og det er utrolig gøy å lansere nye produkter i en serie som har slått så godt an! I denne omgangen lanserer vi et nydelig loungebord med aluminiumsramme og bordplate i tre. Bordplata kommer enten i teak, eller i bambus. Her kan du velge hva du liker best. Bordet kommer i enda flere varianter ved at du kan få aluminiumsrammen i hvit eller i sort. Ønsker du å freshe opp loungegruppa di med et nytt bord? Da anbefaler vi deg å ta en titt på dette. Kombinasjonen av aluminium og tre gjør at bordene blir en fryd for øyet, og skiller seg ut fra andre loungebord.

Bambus VS. Teak

Aluminiumsrammen på bordet er rustfri og krever ikke vedlikehold, men bordplatene trenger litt pleie uansett om du går for teak eller bambus. Det som i all hovedsak skiller  ulike tretyper fra hverandre er hvor mye naturlig olje treet har i seg. Teak er en tretype som inneholder mye naturlig olje, og det er en hard tretype som beveger seg lite. Dette gjør at teak er svært godt egnet til utebruk. I kombinasjon med at det vokser sakte, gjør dette at teak er en av de dyreste tretypene på markedet. Bambus vokser derimot veldig fort og er et miljøvennlig materiale. Det vokser ikke opp på bekostning av noe annet, og dermed er det lavere kostnader knyttet til produksjonen av dette enn for eksempel teak. Dette gjenspeiles av prisene på Bali loungebord, hvor bordet med bambusbordplate koster 2990,-, mens bordet med bordplate av teak koster 4990,-. Uansett hvilket av bordene du går for, anbefaler vi deg at du gir jevnlig og riktig pleie til treverket. 

Vendela – Hagebenk

Serien vår «Vendela» har vært en skikkelig slager, og en soleklar favoritt hos kundene! Nytt i denne serien i år er de nydelige, romantiske hagebenkene. Benkene har et klassisk og koselig design, samtidig som de er moderne og laget av vedlikeholdsfrie materialer. Her får du en hagebenk som kan nytes i mange sesonger, og krever minimalt med pleie. Benkene kommer i hvit, koksgrå og grønn i første omgang. Seteputa i benken er laget av allværsstoffet vårt «OakTekstil» som tørker svært fort, og dermed kan du sette deg ned i den kort tid etter et regnskyll uten å bli våt. Dermed kan benken, og puta, bli stående ute gjennom hele sesongen.

Denne benken passer inn på de fleste uteplasser, og vil uten tvil bringe et romantisk og koselig preg. Kanskje er det her du gleder din kjære med en god kopp nytraktet kaffe og nyheten om at to snart skal bli tre? Eller kanskje er det her bestefar sitter med barnebarna på fanget og forteller fengende og spennende historier som barna blir helt revet med av. Benken passer perfekt under kirsebærtreet på småbruket eller hytta, og den passer kjempefint på terrasser og i klassiske nordiske omgivelser. Den gir en følelse av forelskelse, og vil uten tvil legge til rette for uforglemmelige øyeblikk som blir livsvarige, gode minner.

 

 

Topp 3 grunner for å kjøpe en hagebenk i aluminium:

1) Du kan enkelt flytte rundt på den

Aluminium er et materiale som har en svært lav egenvekt. Det gjør at hagemøbler av dette materialet er lett å flytte rundt på. Det er perfekt for deg som liker å invitere til store hagefester og plutselig må utvide spisebordet og sitteplassene.

2) Den er vedlikeholdsfri

Det er få ting mange av oss liker bedre enn å kunne bruke feriedagene på det de er ment for – å ha fri! Det er deilig å kunne slappe av uten å ha lange lister over hva man må få ordnet. En dag uten planer har vi alle godt av innimellom. Dersom du kjenner deg igjen i dette, er det lurt av deg å gå for hagemøbler i aluminium, for her kreves minimalt med vedlikehold! Utemøbler i aluminium er vedlikeholdsfrie, og du slipper at de ruster slik utemøbler av stål gjør. Les gjerne mer om dette i Hagemøbelguiden vår HER.

3) Man brenner seg ikke på hagemøbler av aluminium

Aluminium leder varme veldig godt, og derfor er det slik at man ikke brenner seg på hagemøbler av aluminium selv om de har stått lenge i solen. Du har kanskje kjent hvordan det er å lene armene på et hagebord av stål, eller å sette deg ned i en stålstol som har stått i sola i et par timer? Det er ikke akkurat en god følelse. Med en hagebenk i aluminium slipper du unna dette – her kan du sitte uten å brenne deg selv om sola har stått på i timesvis.

 

Stanford og Vendela spisemøbler

Noe av det som er så gøy med hagemøbelseriene våre, er at de passer så godt sammen med hverandre. Dermed kan du velge deg ut favorittene dine fra forskjellige serier, og mikse dem sammen med hverandre. Så her kan du faktisk få i pose og sekk! Vi lanserer nye spisemøbler både i serien vår Stanford og Vendela, og kombinasjonen av disse er intet annet enn elskverdig. Disse spisemøblene utgjør den perfekte spisegruppa til uteplassen!

 

 

Stanford spisestoler

Stanford er en lekker og tidløs hagemøbelserie som er kjent for sine fine og moderne linjer, og en utrolig god sittekomfort. Det sammen gjelder også for de nye spisestolene som nå er kommet i serien. Vi har fått inn spisestoler av litt forskjellige slag, så her kan du finne noe som passer ditt behov og din smak perfekt. Først og fremst kommer stolene i to forskjellige fargekombinasjoner: en med hvit ramme og skyggegrå tekstil, og en med koksgrå ramme og varmgrå tekstil. Begge fargevariantene kommer både i vanlig, lavrygget spisestol, og høyrygget regulerbar spisestol. Begge variantene kan kjøpes med eller uten teak på armlenene. Som du skjønner, er det altså litt av hvert å velge i her. I tillegg kan du få kjøpt sitteputer som er skreddersydd til stolene dersom du ønsker en desto bedre sittekomfort. Det er jo veldig lurt for deg som setter pris på lange middager og gode samtaler rundt bordet utover ettermiddagen i sommersola.

 

 

Vendela spisebord

Hagemøbelserien «Vendela» har som nevnt blitt en soleklar favoritt blant kundene. Denne er vi veldig fornøyd med! Sortimentet i serien blir stadig større, og nå lanserer vi vedlikeholdsfrie spisebord med en kraftig bordplate av rustfri aluminium. Bordet kommer i forskjellige farger og størrelser. Finn deg din favoritt! Du kan velge mellom bord i størrelsene 150x90cm og 200x90cm og fargene lys grå, koksgrå, gul, grønn og hvit.

 

Duke

Serien vår Duke er en eksklusiv serie hvor du kun får det beste av det beste. Alle materialene er av toppstandard, og her sparer vi ikke på noe. Her har vi noen virkelig flotte nyheter til deg!

 

Spisegruppe i rustfritt stål og teak

En nyhet for sommeren 2021 i denne serien er ei spisegruppe av rustfritt stål med bordplate og armlener i FSC-godkjent Teak. Fordelene ved rustfritt stål er utrolig mange! Dette er et robust materiale som tåler godt å få seg en trøkk, og det tåler mye vær. På grunn av bordplata krever møbelet litt vedlikehold, og vi anbefaler å behandle treverket jevnlig enten med olje eller impregnering for tre. Hvordan du skal behandle og vedlikeholde treet avhenger litt av hva slags uttrykk du vil at treet skal ha. Dersom du ønsker å lære mer om hagemøbler av rustfritt stål og tre, og hva slags vedlikhold de forskjellige typene trenger, må du gjerne ta en titt i Hagemøbelguiden vår HER, og Vedlikeholdsguiden vår HER.

Den nye spisegruppa ser utrolig flott ut, og har en fantastisk holdbarhet. Her er det kun de beste av de beste materialene som er brukt, så her får du hagemøbler som holder seg fine i lang tid fremover! Bare tenk på alle de koselige reke- eller tapaskveldene du kan invitere til rundt dette spisebordet, og hvor mange gode samtaleemner som kan flyte rundt bordet gjennom sommersesongen. Med Duke spisegruppe på uteplassen din legger du til rette for å skape mange gode minner og knytte enda tettere relasjoner med dine venner og kjære.

 

 

Sidebord i aluminium med teakbase

Sidebordene våre i serien Duke er en helt RÅ nyhet som vi er så glade for å ha fått inn i butikkene! Designet på bordene er utrolig kult, og ikke minst unikt. Denne stilen tror vi vil slå svært godt an. Bordplata på bordene er laget av rustfri og vedlikeholdsfri aluminium, og basen er laget av FSC-godkjent teak. Ettersom tre er et levende materiale, anbefaler vi deg å gi dette behandling godt og jevnlig. Kombinasjonen av aluminium gir bordene en utrolig trendy og kul stil. Sidebordene passer ypperlig inn ved siden av solsenga eller innimellom hagemøblene i hagegruppa di. Duke sidebord kommer i tre ulike størrelser, og du kan dermed lage en rød tråd gjennom hagemøblementet ditt ved å fylle inn med disse sidebordene der det passer. De er også utrolig fine i kombinasjon med hverandre. Mulighetene er mange, og det er helt klart at du gir uteplassen din et preg av stil og eleganse med Duke sidebord. Her har du en trofast støtte til kaffekoppen og godboka gjennom sommeren.

Bilde av Duke sidebord med bordplate av aluminium og base i teak

Siena spisestol

Er du på utkikk etter nye spisestoler til uteplassen? Og er du glad i ting som kanskje er litt utenom det vanlige? Da synes vi du skal sjekke ut nyheten vår Siena spisestol! Serien vår «Siena» er en svært fleksibel modulserie av høy kvalitet som har blitt veldig populær blant kundene. Derfor er det veldig moro å utvide sortimentet ved å lansere flotte spisestoler. Foreløpig kommer spisestolene i én variant med en kombinasjon av fargene koksgrå, grønn og skyggegrå. Rammen i koksgrå er laget av vedlikeholdsfri aluminium, og de grønne tauene stolen er flettet i er UV-behandlet regattatau av høy kvalitet. UV-behandlingen gjør at tauet holder godt på fargen, og ikke falmer etter kort tid. Det følger med ei setepute i en flott skyggegrå farge som er laget av allværsstoffet vårt «OakTekstil«. Putene kan ligge ute i stolene både i sol og regn, og de tåler veldig mye. Stolene er laget i vedlikeholdsfrie materialer, og kan derfor stå ute gjennom hele sesongen. De er også stablebare, og det kommer godt med når de skal lagres for vinteren!

 

En spisestol er mer enn bare en spisestol. Det er rundt spisebordet at mange av de beste samtalene kommer frem, og det er derfor viktig å sitte godt slik at en kan bli sittende lenge rundt bordet etter måltidet er ferdig. Derfor jobber vi for å utvikle gode spisestoler med god sittekomfort, slik at du og dine kjære kan få desto flere flotte stunder sammen når dere deler et måltid. I tillegg jobber vi for å gjøre stolene stilige og trendy, samtidig som de er av god kvalitet. Derfor er Siena spisestol et godt kjøp!

Finn nyheter for sommeren 2021 i disse hagemøbelseriene:

Velkommen til oss!

Du er veldig velkommen innom en av våre butikker for å se og prøve nyhetene for sommeren 2021. Våre hagemøbeleksperter står klare for å hjelpe deg å finne hagemøblene som passer perfekt til din uteplass. Dersom du ikke har mulighet til å komme innom en av våre butikker, er du veldig velkommen til å ta kontakt med oss via kundeservice. Vi er tilgjengelig på chat, telefon og mail, og gleder oss til å høre fra deg!

Velkommen innom en av våre butikker!