Sjekk ut årets nyhet!

22. april 2022

Det NYE innen hagemøbeltrenden

Hagemøbler i plast har tatt hagemøbelmarkedet med storm og det er det flere gode grunner til! De er totalt vedlikeholdsfrie og har litt tyngde, slik at de tåler vær og vind, uten å blåse av terrassen. I tillegg er de et varmere og mer behagelig materiale å sette seg ned i, enn aluminiumsmøblene for eksempel.

Her er også trenden litt annerledes enn på tradisjonelle hagemøbler. Plastmøblene er mer lekne i både form og farge. Hagemøblene i plast kan formes omtrent slik designerne vil, her er det bare tyngdekraften og funksjon som setter grenser for utformingen. Designerne for kolleksjonen 2022 har fått utfolde seg og noen av plast stolene er nærmest skulpturer som virkelig setter prikken over i`en på hele uterommet eller i spisestuen. De er også resirkulerbare for å skåne miljøet. Denne nye typen hagemøbler har en kvalitet og holdbarhet som tåler høy og offentlig bruk. De har restaurantkvalitet som kan nytes både privat eller offentlig.

Disse spisemøblene kan brukes både inne og ute!

Her kan du blande stoler og bord etter egen smak, og skape en unik spisegruppe. Dette er den nye generasjonens plastmøbler og kjennetegnes av kvalitet, design og bærekraft. De er solide møbler som tåler en trøkk. Søl som is og maling er bare å tørke vekk med våt klut. Vedlikeholdet er ingenting annet enn å holde utemøblene rene.

Både med tanke på stil og funksjon er møblene i plast geniale også innendørs. Å kombinere et bord i naturmaterialer med kule plaststoler i spreke farger og former, kan gjøre spisegruppen til selveste drømmespisegruppen!

Skap den perfekte spiseplassen

Overraskelseselementer som fryder øyet! Forskjeller i materialer, strukturer og linjer kan være nettopp det som gjør din spisegruppe fresh og interessant! Det å skape kontraster mellom både bord og stoler, gjør spisegruppen kul og leken og kan gi deg din helt egen særegne stil.

Tyvstart sommeren med stilig design

Det beste med kvalitetsmøbler i plast, er at de kan produseres i form og dermed er mulighetene for spesielle former og design, nesten uendelige. Her kan du få alt fra stramt og stilrent design, til hypermoderne og lekent design.

Restaurantkvalitet – Perfekte for det offentlige rom

Disse utemøblene er laget av høyeste kvalitet, det er en ny type plastmøbler som varer. Møblene er laget av resirkulerbart materiale for å være mest mulig bærekraftig. Hagemøblene har en utrolig holdbarhet som kan brukes både i det private og offentlige. Her er det restaurantkvalitet som tåler hard og hyppig bruk. Og det beste av alt, de er totalt vedlikeholdsfrie!

Nyt herlige terrassedager i utemøbler med funksjon

Trenger du ekstra funksjoner som sparer plass? Her kan du finne stablestoler, foldbare bord og sammenleggbare bord og stoler.  Vi har stablebare stoler. De er geniale når du trenger å rydde de bort etter bruk og ikke vil at de skal ta for mye plass. Til små terrasser og balkonger kan det være den perfekte løsningen med sammenleggbare bord og stoler, som bare kan settes inntil veggen etter bruk om området skal brukes til loungeområde etter måltid. Foldbare bord kan være den smarteste løsningen om du bare trenger en passasje når bordet ikke er i bruk.