VI FORENER KREFTER OG STYRKER VÅRT TILBUD TIL DEG

8. april 2018

 

Spennende tider i vente

Nå har vi spennende nyheter til dere som vi har gledet oss til å dele: Vi har nemlig slått Oakland Home sammen med Classic Møbler, og blitt til Oakland! Vi er fornøyde med å kunne presentere det beste utvalget av hagemøbler og hageartikler til våre kunder i Norge, og dette styrker vi ytterligere ved sammenslåingen. Begge er kjente og dominerende aktører i hver sin region, og vi vil nå jobbe sammen for å garantere deg det absolutt beste utvalget av hagemøbler og møbler noensinne. Dette gjør vi med den samme gode servicen og kunnskapen. Endringen er umiddelbar og synlig allerede i dag med en felles nettbutikk på www.oakland.no. Ta deg en tur innom og sjekk ut vårt fantastiske utvalg og våre gode tilbud. Hos oss finner du et bredt utvalg av kjente merkevarer og leverandører. Prisene blir bare enda bedre som følge av større innkjøp. Finn deg dine favoritter.

Vi må også trekke frem vår egen merkevare «Oakland«, som er utviklet av oss med egenskaper tilpasset Norske forhold og våre lokale preferanser. Oakland er satt sammen av et utvalg av de beste produsentene verden rundt for at vi skal kunne tilby noe helt unikt innen «outdoor living». Vi føler oss så sikre på kvaliteten på våre produkter at vi ikke nøler med å gi deg 5 års garanti på alle Oakland sine hagemøbler i kunstrotting og aluminium! Det sikrer mange bekymringsløse sommere med et problemfritt vedlikehold og hyppig bruk av fine hagemøbler.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en flott vår og forsommer! vi gleder oss og ser frem til å tilby deg akkurat de hagemøblene du drømmer om. Vi sees i butikk! Hilsen alle oss i Oakland.