Slik innreder du en liten terrasse – eller balkong

6. juni 2018

Her gir vi deg våre beste tips til hvordan du innreder en liten balkong eller terrasse. Med fleksible møbler og smarte tekstiler, kan du få din egen oase selv med liten plass.

Ønsker du deg en koselig balkong eller terrasse, men har få kvadratmeter å boltre deg på? Med smarte løsninger for små balkonger kan du få til mye på liten plass, og få et uterom du kan bruke hele sesongen.


Finn ut hvor mye plass du har tilgjengelig
Før du går til innkjøp av møbler, bør du måle opp hele terrassen for å finne ut hva du har å gå på. Ta hensyn til dører og se hvor mye veggplass du har. Et supert triks for å utnytte plassen er å utnytte høyden, og gå til innkjøp av veggfestede innredningsdetaljer.


Bruk høyden og utnytt gulvplassen
Ønsker du en grønn og frodig uteplass, kan du utnytte vegger og ledig plass. En hagehylle egner seg både for blomster, planter og utelykter,  og bidrar til en koselig liten oase. En tralle på hjul gir deg flere hyller du kan fylle med hageredskaper, planter eller frokosten.

Ved å innrede i høyden, frigir man gulvplass som gjør at balkongen føles romsligere enn den er. Med vegghengte planter og blomsterkasser som henger på rekkverket, frigjør du plass på gulvet, samtidig som blomstene skaper liv og farge på balkongen.

 

Bruk tekstiler for lun stemning
Puter, tepper og andre tekstiler skaper varme og gjør balkongen din til et triveligere sted å oppholde seg. Våre gulvtepper for utebruk kommer i alle størrelser, og gjør det mer behagelig å ta morgenens første kaffe utendørs.


Velg fleksible hagemøbler
Når du velger hagemøbler til en liten balkong kan det være lurt å se etter fleksible møbler som kan brukes på forskjellige måter.
Vår populære hjørnegruppe «Chilli» med bord er modulbasert, slik at du kan sette sammen hagegruppen slik du ønsker.
Vår serie «Naples» er svært populær for de som ønsker hagemøbler i vedlikeholdsfrie materialer. I Naples-serien finner du alt fra spisegrupper til stolsett og sofaer i kunstrotting. Runde bord med tilpassede spisestoler er praktiske, og tar mindre plass på små flater.

Eller hva med et kurvbord, som både fungerer som bord og som oppbevaringsplass for puter og tepper?


Smarte hagemøbler til små balkonger
Hev- og senkbordet «Biscayne» er et helt unikt bord som kan brukes til alt. Hev- og senkfunksjonen gjør at du kan bruke det som både loungebord, spisebord eller kontorpult om du ønsker å flytte hjemmekontoret ut i solen. Bordet kan også slåes helt sammen, for smart lagring gjennom vinteren.

I «Biscayne» Loungebenk- og solseng,  får du en hel rekke muligheter. Den kan brukes både som sofa og solseng, og enden kan justeres i fem forskjellige posisjoner for optimal sittekomfort.

«Chilli» sidebord i to deler passer perfekt på en liten balkong hvor du ønsker å invitere venner på middag eller et glass i sola. Bordet kan trekkes ut, eller settes sammen til ett, alt etter dine behov!

Alle nevnte utemøbler kommer i kjent Oakland-kvalitet og har 5 års garanti. Dette er tidløse møbler som du kan ha år etter år, og sette sammen etter behov.  


Norges største og beste utvalg av hagemøbler
Oakland Home har butikk på Sørlandsparken i Kristiansand, og du finner Classic Møbler som fører hele vårt utvalg i både Vestby og Fredrikstad. Vi har også flere forhandlere hvor du finner våre produkter, se mer her.

Alle våre produkter kan bestilles i vår nettbutikk, og varer sendes ut hver dag.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har spørsmål rundt våre produkter, eller trenger tips til hvordan du innreder en liten terrasse.

Og husk! Det er ikke plassen som avgjør, det er hvor godt du kan utnytte den som teller!

Nivå regulering
Bali Heve senke Hagebord fra Oakland. Hagemøbler i Matt hvit aluminium med flottdesign, praktisk funksjon i en fantastisk kvalitet.
Se mer
allværsputer.
Adelaide Hage hjørnegruppe fra OakLand har 5års Garanti og komfortable allværsputer. Moderne og stramme linjer gjør denne gruppa til et...
Se mer
Vedlikeholdsfri
Adelaide Hage hjørnegruppe fra OakLand har 5års Garanti og komfortable allværsputer. Moderne og stramme linjer gjør denne gruppa til et...
Se mer
-17%
Sophie cafe/spisestol i Hartmans anerkjente plastkvalitet. Aluminium ramme og HPL bordplate. Flere farger å velge i.
Se mer
-16%
Cafe/Bistro-sett bestående av to Sophie stoler og rundt bord Ø60 cm. seteri Hartmans anerkjente plastkvalitet med aluminium ramme. Bordet har...
Se mer
Allværsputer
Bali Hjørnegruppe med bord, med Mørk grå farget Oaktekstil puter som tåler regn. Hagemøbler i lys grå aluminium med flottdesign,...
Se mer
Aluminium
Oliver modulbaserte hagegruppe er en populær hagegruppe i vedlikeholdsfri kunstrotting. Hagemøblene har moderne linjer og design, og har gode tykke...
Se mer