DU TRENGER IKKE TA INN PUTENE

23. mai 2020

 

Endelig kommer sommeren igjen

Aah, endelig er det sommer og sol igjen! Mange av oss benytter seg av disse deilige dagene utendørs. Blomsterbed og -potter har fått en renovering med luking og ny frodige planter, og vi kjenner det på lukta i lufta at grillsesongen er i full gang. Det er jo bare herlig!

Når sommeren viser seg på sitt beste med deilige, vindstille, varme dager, er det helt greit å ikke legge putene til hagemøblene tilbake i putekassa etter bruk. Men tenk om du kunne ha det sånn hele sesongen? Tenk hvor fantastisk det måtte være å slippe å ta inn hagemøbelputene selv når det regner! Den normale norske sommeren med skiftende vær og temperaturer byr på utfordringer for bruken av hagemøbler, og våte puter som flyr avgårde er et problem. «Ikke sett deg, de er våte etter regnet» – den beskjeden er ganske kjedelig når sola endelig titter frem etter regnværet. Du skulle kanskje ønske at det fantes hagemøbler med puter som tåler kraftig regnskur og samtidig holder seg på plass når det blåser? Da har vi tidenes gladnyhet til deg, for dette har vi funnet løsningen på!

 

Fantastiske allværsputer!

La oss introdusere deg for allværsputer! Hos Oakland finner du hagemøbler med komfortable og slitesterke puter som tåler både regn og sol, og som ikke flyr avgårde. disse hagemøbelputene har et spesielt puteskum og tekstil som gjør at vannet enten renner tvers gjennom puten, eller dreneres rundt selve skummet inne i puten. For at putene ikke skal blåse bort, har vi laget enkle fester til rammen. Les gjerne mer om disse putene i blogginnlegget «Allværsputer – Putene for norsk sommer«.

Denne revolusjonen legger til rette for et desto mer avslappende uteliv, og en ekstra god sommersesong. Se etter hagemøbler med allværsputer i OakTekstil når du handler hos oss, så får du puter som tåler å ligge ute hele sommersesongen. Da får du hagemøbler som tar deg godt imot hver gang. Hos oss finner du det største utvalget av hagemøbler, og du får 5 års garanti på hagemøbler i aluminium og kunstrotting. Sjekk ut sortimentet vårt, og finn deg dine favoritter!

 

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du hjelp eller inspirasjon til å fornye uteplassen din? Da er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel. Dersom du ikke har anledning til å komme innom butikkene våre, kan du handle trygt, kjapt og enkelt i nettbutikken vår. Ta gjerne kontakt med oss via kundeservice dersom du vil ha hjelp. Våre hagemøbel- og møbeleksperter står klare for å hjelpe deg. Vi sees!