SNART KOMMER VÅREN!

26. februar 2022

 

Gjør uteplassen klar for sesongen

Nå er våren rett rundt hjørnet, og vi kan allerede kjenne at sola varmer. Det er med andre ord ikke lenge til vi kan begynne å bruke uteplassen og hagemøblene igjen. Det gleder vi oss veldig til! Gjør uteplassen klar for sesongen tidlig, så kan du slappe av og nyte feriedagene. Det er ingen tvil om at livet er best ute og nå er de nye hagemøblene pakket opp og klar for å ut i de tusen hjem. Oakland har størst utvalg til best pris og lager hagemøbler med fokus på kvalitet, design

 

Sjekk ut våre flotte nyheter hagemøbler

Vi nyter dagene nå som våren sniker seg innpå, og pakker ut både nye serier og bestselgende serier av hagemøbler. Vi håper at siste snøfallet har lagt seg og vi kan trekke ut på terrassen og nyte solen inntil husveggen med skikkelig påskestemning. Vi gleder oss til å få ut hagemøblene våre og spesielt til å vise frem nyhetene våre!

 

Nye Butikker

Vi gleder oss også til å ønske deg og dere velkommen inn i våre butikker! Vi skal nemlig åpne 3 nye butikker, i Ålesund, Stavanger og Trondheim. Fra før av har vi butikker i Kristiansand, Mandal, Bergen, Fredrikstad, Oslo/Vestby og Oslo/Bærum. Dersom du ikke har muligheten til å ta turen innom en av våre butikker, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via kundeservice. Der står våre hagemøbeleksperter klare for å hjelpe deg med det du lurer på. Sjekk ut våre flotte nyheter, og kjøp hagemøbler raskt, trygt og enkelt på nett på Oakland.no.

 

Sjekk ut noen av våre merkevarer!

Velkommen til oss!

Vi rydder butikkene og gjør oss klare for storinnrykk av både kunder og nyheter, og vi gleder oss til å vise dere årets flotte, nye hagemøbler! For oss i Oakland er sommeren en av de mest hektiske sesongene i året, men vi jobber med glede for at du som kunde skal nyte lange, gode sommerdager i fine utemøbler. Vi setter fokuset inn på hageinteriør, hagemøbler og alt som trengs for at du skal få en hyggelig sommer på uteplassen din. Vi anbefaler deg å være tidlig ute med å sikre deg det du trenger til uteplassen din. Dersom du er tidlig ute kan du ha uteplassen klar allerede når sommerferien begynner, så slipper du å vente på hagemøblene mens feriedagene forsvinner fra deg. Ta turen innom oss eller nettsiden vår allerede nå, og velg deg ut dine favoritter. Vi sees, og vi gleder oss til å hjelpe deg! Velkommen skal du være.