LAFUMA HAR ALLTID DET LILLE EKSTRA

6. februar 2021

Gjør camping om til «Glamping» med Lafuma

Det er ikke lenge siden vi nordmenn ble introdusert for «Glamping»! Du har kanskje hørt om det? Glamping er for deg som er glad i camping, men som setter pris på å slippe fuktige telt, slakke og vonde campingstoler, og sand og skog i frokosten. Det er nemlig ikke nødvendig å våkne opp stiv og støl etter ei natt på camping. Det finnes bedre og mer komfortable løsninger som gir deg litt luksus og følelse av glamour når du er på camping.

 

Kjøp kvalitet, få mye for pengene!

Vi ble lei av dårlig kvalitet på campingutstyr som grill, campingstoler, campingbord og mye mer. Når vi først bruker mye tid og krefter på å komme oss ut i naturen, vil vi jo ha såpass god kvalitet at vi kan nyte turen og samtidig ha med oss tingene hjem i god behold. Da fant vi ut at vi trengte campingmøbler av høy kvalitet. Hos Lafuma i Frankrike vet de hva vi snakker om. Produktene er utviklet med fokus på komfort og funksjonalitet, og så har de flotte, moderne og fargerike design. Her kan du finne noe som passer din stil og dine behov perfekt! Vi garanterer deg at du kan finne en hvilestol som blir en trofast venn på alle turer fremover. Produktene fra Lafuma har alltid det lille ekstra, og er perfekt for deg som er glad i glamping. Her kan du enkelt ta med deg luksus og komfort på camping og bli kongen av glampingplassen.

 

Noe av det som er så bra med Lafuma er at campingmøblene holder seg fine og gode i mange år fremover. Her får du mye for pengene! Vi anbefaler deg som er glad i å campe å investere noen kroner i gode campingmøbler fra denne leverandøren. Campingmøblene er såpass gode at flere av de ansatte i Oakland foretrekker campingstoler fra Lafuma fremfor kontorstolene sine gjennom arbeidsdagene. Så her er det bare å løpe og kjøpe!

Alt du trenger til campingen

Sortimentet til Lafuma er stort, og her får du tak i alt du trenger til campingen. Dersom du er glad i å nyte dagen på stranda er en solseng eller solstol kanskje midt i blinken for deg? Campingmøblene fra Lafuma er enkle å legge sammen og lette å ta med seg, så her kan du enkelt flytte deg fra utenfor campingvogna til strandlinja. For deg som er grillkonge og setter pris på å dele middager og lange, gode sommerkvelder med familie og venner er campingbordene og -spisestolene helt perfekte. Skap den koseligste uteplassen på hele campingplassen eller teltplassen med gode og fine campingmøbler! Ta deg en titt i sortimentet og finn alt du trenger til campingen.

Velkommen innom oss!

Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker, hvor våre ansatte står klare for å hjelpe deg med å finne dine drømmemøbler til årets glamping! Dersom du ikke har anledning til å komme innom en av våre butikker er du hjertelig velkommen til å handle gjennom nettbutikken vår. Skulle du gjerne hatt hjelp? Ta kontakt med oss via kundeservice! Våre hagemøbel- og møbeleksperter står klare for å hjelpe deg med det du lurer på. Velkommen skal du være!