SLIK FORELENGER DU SOMMEREN!

7. februar 2022

 

Ønsker du deg en lengre sommer?

Etter en lang og fantastisk sommer er det mange av oss som synes det er vemodig å trekke inn, selv om temperaturene faller og solen stadig blir avbrutt av en regnbyge. Vi legger mye arbeid og investering i uterommene våre, til tross for at norsk sommer er relativt kort. Derfor er det stadig flere som begynner å planlegge for høsten og leter etter løsninger som kan forlenge den gode opplevelsen ute i hagen eller på terrassen. Her har vi mange produkter som kan hjelpe deg et skritt videre! Det finnes så mange gode løsninger og knep som det er verdt å gjennomføre, så kan du rett og slett forlenge sommeren din.

 

Første trinn: Finn et lunt hjørne

Først og fremst er det lurt å tenke på temperaturene. Når sola går ned tidligere, synker også temperaturen tidligere. Det er derfor lurt å begynne med å velge deg ut et naturlig skjermet og lunt hjørne, og helst et som har tak eller overbygg. Mange har overbygg fra før av, men dersom du ikke har dette kan en god markise, en gazebo eller en pergola være et svært godt alternativ! Da sørger du for å holde regnbyger og ruskevær unna.

 

Andre trinn: Legg til litt ekstra varme

Når du har funnet deg et lunt og værbeskyttet uterom, er det neste steget å legge til litt varme. En av årets nyheter er de flotte gassproduktene våre fra CosiFires. Du kan nå få kjøpt flotte peisbord, utepeiser og gassbrennere til uteplassen hos oss. De fine gasslyktene er også perfekte til å skape god stemning og forlenge sommerkveldene. Hvis du ikke har plass til et peisbord eller en gasspeis, anbefaler vi deg en eller flere elektriske terrassevarmere. Disse kommer i flere utforminger og fasonger, og har en sammenheng med plassering og behov. Den varme lufta stiger, og derfor vil du få god hjelp fra et tak eller en skjerming over varmekilden. Nettopp derfor er det første trinnet så viktig – finn en lun og god plass med en form for tak. Vi har også et utvalg av flotte bålpanner, for deg som ønsker å kunne bruke varmekilden til grilling også.

Tredje trinn: Lys opp nattemørket og legg til litt kos!

Når du har sørget for de to første punktene, er det bare lys og hygge som mangler. Lys har du sikkert masse av fra før av, men ta deg gjerne en titt i vårt sortiment likevel! Vi har et stort utvalg av både LED-lykter, gasslykter og lykter til stearinlys. En nyhet er også våre lykter med høyttaler i. Disse burde du sjekke ut, så kan du sette stemningen både med lys og musikk.

Det kan være praktisk å lyse opp uteplassen litt, og det skaper en koselig og god atmosfære. Når lysene er på plass er det de siste småtingene vi liker å omgi oss med som mangler. Hos oss finner du et stort utvalg av puter og tepper som bidrar til å skape en enda lunere og koseligere stemning på uteplassen.

 

Fjerde trinn: Fyll opp utemøblene med pledd og varmeputer!

Det er få ting som er bedre enn å krølle beina sammen under et pledd når man sitter ute og nyter lange sommerkvelder. Fine puter og tepper skaper også en lun og koselig stemning på uteplassen. Nytt i sortimentet vårt i år er de deilige varmeputene fra Cosi. Disse kan du stille inn på tre forskjellige varmestyrker. Ikke la kveldskulda jage deg inn, men sørg for å utnytte sommerkveldene så lenge du kan med ei varmepute fra Cosi i ryggen. Se hele utvalget HER.

Siste råd: NYT!

Vårt siste råd til deg er dette: NYT! Dersom du har fulgt disse rådene er vi ganske sikre på at du vil få en ekstra lang og god sommer på uteplassen din i år. Fyll glasset eller koppen med noe godt, og kos deg ute i den friske lufta! Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker hjelp eller inspirasjon. Våre møbel- og hagemøbeleksperter står klare for å hjelpe deg i butikk og på kundeservice. Velkommen!