Markedspris

Oakland produserer, designer og utvikler egne modeller og varer. Disse selger vi uten mellomledd direkte til deg som kunde.

Den tradisjonelle forretningsmodellen for butikker består av mange ledd fra varen er påtenkt til den er hjemme hos kunden. Mellomleddene gjør det dyrere for deg som kunde å handle. Vi har valgt en ny forretningsmodell som tillater oss å kutte de unødvendige mellomleddene som skrur sluttprisen opp. Vi vil heller bruke ressurser på å skape varer av høy kvalitet og flott design for ærlige og riktige priser. Derfor designer og produserer vi store deler av sortimentet vårt selv.

Over prisene på våre egenutviklede produkter i nettbutikken ser du en overstreket pris. Dette er ikke veiledende priser, men de illustrerer hvor mye en lignende vare ville kostet gjennom salgskanaler som går ut fra den tradisjonelle forretningsmodellen. Dersom varen er på tilbud vil dette komme tydelig frem ved at den er merket med **% rabatt. Denne modellen bruker vi for at du skal få varer av høy kvalitet for en riktig og ærlig pris, og for at du skal bli forespeilet hvor mye en lignende vare ville kostet gjennom tradisjonelle salgskanaler.