Kundeservice

Mail oss

Ring oss

926 49 800

Man - Fre 9-16

Oakland Møbler

 • Om
  Oakland Møbler har Norges største utvalg av hagemøbler. Vi forhandler et bredt spekter av varer og tjenester gjennom 3 butikker og Norges største nettbutikk (oakland.no og hagemobler.no) i vårt marked. Vi ønsker å tilby det største utvalget med mest kvalitet pr. krone. Vårt eget varemerke, Oakland, står for disse kvalitetene og er utelukkende designet i Norge med tanke på Skandinaviske kunder og Skandinavisk smak og miljø. Oakland produkter produseres utelukkende hos håndplukkede produsenter og håndverkere over hele verden, med eksepsjonelle kvaliteter innenfor sine fagområder.
  Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente varemerker i tillegg til våre egne. Dette for å kunne tilby våre kunder et så stort utvalg som mulig. Varene kan du kjøpe i våre butikker eller på internett.

 • Kontakt oss.
  Oakland Kristiansand:

  Tlf: 92 64 98 00
  E-post: kundeservice@oakland.no

  Oakland Vestby:

  Tlf: 64 87 74 00
  E-mail: post@classicmobler.no

  Oakland Fredrikstad:

  Tlf: 69 35 29 00
  E-mail: post@classicmobler.no

Betaling, levering og returer

 • Generell informasjon
  Vi leverer raskt og presist med Norske transportløsninger.
  Du mottar en e-post med generell informasjon, transportbetingelser og sporing så fort varen er sendt fra vårt hovedlager. All vesentlig informasjon vil følge i denne.
  Store varer og flere kolli leveres til adressat under gitte betingelser, transportør vil ta kontakt for nærmere avtale i hvert enkelt tilfelle.
  Småvarer leveres med "MyPack" fra Postnord til nærmeste utleveringssted. Sporing og informasjon ihh. til rutiner og leveringsbestemmelser hos våre transportører.
 • Leveringstid
  Vi vil normalt levere til din oppgitte adresse innen 14 dager. Det kan forekomme unntak og avvik knyttet til varens tilgang og tilgjengelighet.
 • Retur og Angrerett
  Kunden har ihh. til Norsk Kjøpslov 30 dagers returrett på alle varer kjøpt hos oss. Ved retur må varene tilbakeleveres/sendes uskadet og i original emballsje for kundens regning og risiko til opprinnelig salgssted.
 • Betaling
  Oakland.no samarbeider med Collector bank om betalinger. Gjennom Collector godtar vi kort og Collector konto. Vi tilbyr også faktura med 30 dagers betalingsbetingelser.

Min bestilling