BOLIGMESSA I OSLO, 2018

14. mars 2018

Til helgen er det boligmesse på Hellerud i Oslo, og dit skal vi! Hvem er vi? Vi er Oakland, og vi har tatt over Classic Møbler i Vestby og Fredrikstad. Vi har slått oss sammen slik at vi kan tilby dere som holder til i Østlandsområdet også et bredere utvalg av møbler, hagemøbler og annet tilbehør. Hos oss finner du alt du trenger både til hjemmet og til uteplassen. Vi hjelper deg å legge til rette for at du kan nyte lange, gode dager innendørs og utendørs gjennom hele året.

På Boligmessen denne helgen stiller vi ut utrolig mye flott! I samarbeid med Glabo får dere se årets mest populære hagestuer og pergolaer. Vi kommer også til å vise frem de freshe nyhetene fra Cane-line, og våre mest populære og vedlikeholdsfrie hagemøbler fra Oakland. Her er det mange spennende nyheter som garantert blir en fryd for øyet – og uteplassen.

 

Flotte, moderne vinterhager

Trenger du et ekstra oppholdsrom for ungdommen i huset? Eller kanskje et ekstra gjesterom? Da kan en vinterhage være midt i blinken! Glabo har et bredt utvalg av hagestuer og vinterhager for enhver smak. Dersom du er på utkikk etter et mer moderne verandasystem tilbyr Glabo også den ideelle løsningen med blant annet moderne Sesky-BIO pergolaer. Disse er spesielt utviklet med tanke på moderne design og brukervennlighet, og kan tilpasses etter dine ønsker og behov.

Trenger du et ekstra rom for ungdommen i huset, eller et ekstra gjesterom? Da kan en vinterhage være midt i blinken! Glabo har et bredt utvalg av hagestuer og vinterhager for en hver smak. Ønsker du et mer moderne verandasystem, tilbyr Glabo også den ideele løsningen med bla. moderne Sesky-BIO pergolaer. De er spesielt utviklet med tanke på moderne design og brukervennlighet, og kan tilpasses etter dine ønsker og behov.

 

 

Vi sees på boligmessa!

Vi ser frem til å vise deg mulighetene vi kan tilby! Du finner oss på stand B-06, velkommen! Du er også selvsagt velkommen innom en av våre butikker hvor våre møbel- og hagemøbeleksperter står klare for å hjelpe deg.