OAKLAND – UNIK NORSK DESIGN

1. juni 2022

Unik norsk design

Hos Oakland finner du Norges største utvalg i unik norsk design, til markedets beste priser. Vi har vår egen kolleksjon som ikke finnes andre steder. I tillegg har vi de beste merkevarene samlet på ett sted.

rotting hagemøbler

Bærekraftig utvikling

Vi bruker kun de beste materialer. Et mål for Oakland er å lage kvalitet som varer, slik at avfallet blir mindre. Vi er opptatt av en bærekraftig utvikling og ønsker å ta smarte valg for fremtiden.

 

Gründer Helge EikelandHelge Eikeland

Gründer Helge Eikeland er lidenskapelig opptatt av faget. Han har over 20 års erfaring fra møbelbransjen og liker å være fremst. Han har et øye for detaljer og brenner for gode kundeopplevelser. Han ser behov og utvikler møbler for å treffe disse behovene ettersom vi utvikler oss og standarder heves.

Produktutvikling

Oakland er en trendsetter. Vi har nå blitt så store at vi ser at våre kolleksjoner er med på å forme trendbildet. Vi har hatt en eventyrlig vekst og møbeleventyret fortsetter. Mye av grunnen til dette, er den gode produktutviklingen vår. Vi ser nye behov når de oppstår. Vi vurderer kontinuerlig for forbedring og det gir et nydelig sluttprodukt som både treffer design, funksjon og behov.

 

 

Oakland er en egen merkevare som ikke finnes andre steder

Tanken vår, er at du handler hos Oakland fordi du vil ha unik norsk design som ikke finnes hos andre forhandlere. I tillegg til egen merkevare, har vi samlet alle de beste merkevarene på ett sted.

Designet for norske forhold

Oakland sine møbler er designet for å tåle det norske harde klimaet. Materialene skal tåle naturens krefter og de har en kvalitet som varer.

Alle skal ha råd til god design

Det store utvalget og ingen fordyrende mellomledd, gjør at vi kan levere varer i alle prisklasser. Hos oss får du de beste merkevarene, billigst.

Møbler for enhver smak

Her finner du både møbler og hagemøbler i alle slags stiler og materialer. Vi har hagemøbler i rotting, aluminium, teak og allværstekstil. Utvalget er enormt og de finnes i romantisk, moderne, klassisk og britisk kolonistil, for å nevne noen. Vi har møbler for alt fra hytte og hjem til bedrifter og offentlig rom.

B2B – møbler til restaurant, bedrifter og det offentlige rom

Hos oakland har vi en egen B2B konsulent som hjelper deg med både store og små prosjekter. Ta kontakt her for et godt tilbud.

 

 

 

NYE BUTIKKER I ÅLESUND, STAVANGER OG TRONDHEIM

-et hagemøbeleventyr!

Etter en eventyrlig vekst de første årene, fortsetter hagemøbeleventyret. Oakland er nå kjent som hagemøbelspesialisten i Norge, med størst utvalg til best pris. Grunnet den store suksessen åpner vi hele 3 nye butikker til i Norge, og vi har også utvidet sortimentet med møbler og interiør i tillegg. Vår suksesshistorie bunner i det enorme utvalget kvalitetsvarer til best pris. Hos Oakland finner du både det nyeste nye og de gode klassiske varene som du trenger når du skal møblere et nydelig sørlandshus i kjent stil. Møblene er laget av de beste materialer og holder høy kvalitet, derfor er Oakland blitt et populært valg for den som ønsker det beste, til en rimeligere pris. Nå har Oakland blitt en kjent merkevare som vokser og etablerer butikker rundt omkring i Norge og vi gleder oss stort til fortsettelsen.

Velkommen innom en av våre butikker!

Velkommen innom til en av våre flotte butikker rundt omkring i Norge eller ta en kikk på nettbutikken vår. Her finner du Norges største utvalg, til markedets beste priser. I tillegg til vår egen merkevare, har vi samlet de beste merkevarene på ett sted.

Eller handle raskt og enkelt på nettbutikken vår

På Oakland.no finner du hele sortimentet, klart til å møblere ditt drømmehjem. Klikk hjem dine favoritter!