Brafab

Svensk kvalitet

Når du kjøper et hagemøbel fra Brafab, merker du at det er tenkt nøye gjennom form og funksjon. Svensk kvalitet på sitt beste!

Viser alle 27 resultater

Møblene skal gi deg og uteplassen noe spesielt. Enten det er på balkongen, ved svømmebassenget eller ved epletreet nede i haven.

Hagemøblene fra Brafab er av høy kvalitet og de skal holde seg fine, sommer etter sommer. I Brafab sitt brede sortiment finner du blant annet de klassiske teakmøblene, romantiske rotting grupper og moderne plastmøbler.

Brafab ble startet så langt tilbake som i 1935 av Bror Carlsson. Han solgte børster, hjemmeflettede kurver og stiger i traktene rundt Øssjø i Småland i Sverige. Sønnen Rolf utviklet dette videre med salg til andre bedrifter og de ble etterhvert en stor grossist. Deres varer ble produsert av lokale småbedrifter og etterhvert ble de store på import av hagemøbler. De er nå en av de største leverandørene i Skandinavia av hagemøbler og annet til uteplassen.

Du skal kjenne deg trygg når du har valgt utemøbel fra Brafab og du skal kjenne deg stolt når du innbyr til grillparty eller hageselskap. Skulle noe gå i stykker eller slites ut, så skal du vite att Brafab har et eget reservelager. Dette for at møblene dine skal få ekstra livslengde.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.