Fermob

Drømmer du om fargerike hagemøbler? Da er Fermob det riktige valget. Fermob har et stort utvalg av kvalitets hagemøbler som leveres i 24 forskjellige farger.

ER DU ET FERMOB MENNESKE?

Fermob er en fransk produsent av fargerike møbler og tilbehør. De skaper innovative, praktiske og morsomme hagemøbler. Fermob’s filosofi er å fylle verden med farger. Deres kolleksjon av utemøbler spenner seg fra tradisjonelle metall hagemøbler til lounge sett. De tilbyr også serier av dekorativt interiør til hjemmet, som puter, lykter, matter, planter og mye annet. De har lekne og kreative design og en mengde farger å velge i de ulike produktene slik at du enkelt finner din favoritt.

Fermob’s produkter er sterkt inspirert av franske bistro møbler. Bistro stolene og bordene er sammenleggbare og kan enkelt pakkes bort for vinteren. Fermob har et meget stort utvalg av møbler, oppdelt i mange kolleksjoner med hvert sitt særpreg.

FermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermob

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.