Fermob

Ønsker du hagemøbler med farge på? Da er Fermob det riktige valget. Et utrolig stort utvalg av kvalitets hagemøbler som leveres i 24 forskjellige farger som er in i tiden.

ER DU ET FERMOB MENNESKE

Fermob er en fransk produsent av fargerike møbler og tilbehør. De skaper innovative, praktiske og morsomme hagemøbler og filosofien er å fylle verden med farger. Deres kolleksjon av utemøbler spenner fra tradisjonelle metall hagemøbler til  lounge sett. De tilbyr også samlinger av dekorativt tilbehør til hjemmet, som puter, lykter, matter, planter og nye annet. De har lekne og kreative design og en mengde farger å velge på de ulike produktene så du lett finner din favoritt.

Fermob produkter er sterkt inspirert av franske bistromøbler. Bistrostolene og bordene er sammenleggbare og kan lett pakkes bort for vinteren. Det er et meget stort utvalg av møbler, oppdelt i mange kolleksjoner med hvert sitt særpreg.

Les mer
FermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermobFermob

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.